MENÜ
Feyza ŞİMŞEK
Feyza ŞİMŞEK
haber@hatayyildizgazetesi.com
Yazı 301 defa okundu.

NE OLUYORUZ?

Türk kültüründe aile en önemli temel taştır.
Bu Temel taşın en önemli ayağı önce devlettir.
İnsanı yaşat ki, Devlet Yaşasın.
İnsan yaşarsa, Töre Yaşar, Sevgi Yaşar, Saygı Yaşar, Ahlak, Yaşar, Din Yaşar, Millet Yaşar
Kısacası Devlet Yaşar…
Düşünün ki ;
Toplumun en küçük birimi olan aile; ana, baba ve çocuklardan oluşan bu Birlik. Alınan aile terbiyesinin sonucu olarak dünya tarihinin en önemli bir milletini, kültürünü binlerce yıl yaşatmış ve yaşamıştır.
İşte bu kültürün adı Allah'ın ordusu, Allah'ın askeri, Allah'ın Kılıcı Türk milletidir.
Din ve Türk düşmanları tarih boyunca bütün uğraşları bu temel yapıyı nasıl bozacaklarına dair birçok planlar yapmışlar ve 21 yüzyılda bile bu hedeflerinden sapmamışlardır.
Yine şeytani Güçler, askeri güçle beceremediklerini, ekonomik, kültürel ve sosyal politikalarla daha şirin görünerek amaçlarına ulaşmaya çalışmışlardır.
Bunlardan en önemlisi,
Bizim için en tehlikelisi LGBT ve içinde barındırdığı 6284 sayılı kanun…
Atatürk döneminin 743 sayılı Türk Medeni kanununda aile reisi KOCA, KADIN ise yardımcısı ve danışmanıdır anne ve baba çocukların eğitimi ve terbiyesi hakkına sahiptir maddesine istinaden aile birliği evlenirken varsayılan mal ayrılığı rejimi anlayışının rafa kaldırılıp 6284 sayılı yasaya dayanılarak iftira ve fuhuşun hit yaptığı, Aile birliğinin temeline fitili çekilmiş bir bomba konulmuş kadın cinayetleri yanı sıra gölgelenmiş ve makyajlanmış bir erkek soykırımına varacak uygulamalar baş göstermiştir.
İçişleri Bakanlığının verilerine göre 2020'te kasten öldürme olaylarında kadın cinayeti 385, yine kasten öldürme olaylarında erkek cinayeti 1690. 6284 sayılı kanun kapsamında cinayetler ise 267’dir.
Aile Bakanlığının Alo 183 e 2018'de yapılan yalan ve iftira şikayetlerinde günde 985, ayda 29.550, yılda 354.600 erkek mağdur olmuş Sadece 15 tanesi incelemeye değer görülmüştür
Buradan da anlaşılıyor ki;
İstanbul sözleşmesi iptal edilmesiyle kadük kalan 6284 sayılı kanun, Aile birliği temeline ailenin devamına çocukların eğitimine,, gelişmesine, toplumda sağlıklı bireylerin oluşmasına en büyük engeldir.
Aile birliğinin ve çocuk haklarının korunmasına yönelik ekonomik sosyal ve kültürel bilimsel projeler göz önüne alınarak, Medeni Kanun ile ilgili 6284 sayılı metnin yeniden revize edilmesi zaruriyeti doğmuştur.
Zaman geçirilmeden kanayan aile birliği yarasına neşter vurulması gelmiş ve geçmektedir
GÖREVİMİZ; bizden uyarmak, teşekkür ederiz…