MENÜ

Künye

Mehmet SERTEL 

İmtiyaz Sahibi & Genel Yayın Yönetmeni   

 

Ahmet Hüseyin KOLBEYAZ / Yazı İşleri Müdürü

Refik ÖKSÜZ Haber Müdürü

Hasan KÜÇÜK / İstihbarat Müdürü

İbrahim ULUDAĞ / E. Yazı İşleri Müdürü (Deprem Şehidimiz)

İL TEMSİLCİLİKLERİ : Yeniden yapılandırılıyor…

Mail Adres  :  hatayyildizgazetesi@gmail.com 

Köşe yazarlarının görüşü gazetemizin genel görüşü değildir. Köşe yazılarından, yazarları sorumludur. 

Sözleşmesi olmayan yazar, çizer ve temsilcilere ücret ödenmez.

Hatay YILDIZ Gazetesi bünyesinde yer alan [2432.05] ve [2642.03] SGK Basın Sigortalıları hariç isimleri geçen çalışanlar, il ve ilçe temsilcileri özel sektörlerde çalışan, iş sahibi veya emekli kişiler olup, GÖNÜLLÜLÜK ESASINA GÖRE FAHRİ OLARAK GAZETEMİZDE GÖREV ALMAKTADIR ve herhangi bir ücret karşılığı hizmet vermemektedirler.

Gazetemiz tarafından temsilcilere verilen üzerinde Hatay YILDIZ Gazetesi logosu bulunan Basın ve tanıtım kartları Gazetemizde haber, bilgi, görsel toplama ile görevli olduklarını belgeleme amaçlıdır. Resmi Basın Kartı statüsü taşımaz, sadece personelimizi tanıtım kartıdır. Gerekli görüldüğü hallerde Kart  sahiplerinin Teyidi için gazetemiz yetkilileri ile  0542 406 31 31 numaralı telefondan iletişim kurularak teyit alınmasını önemle rica ederiz.

Hatay YILDIZ Gazetesi matbu basılı gazetesinde ve  www.hatayyildizgazetesi.com  haber sitesinde yayınlanan yazı, haber ve fotoğrafların her türlü telif hakkı Hatay YILDIZ Gazetesi'ne aittir. Kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez.

Gazetemiz, Basın Ahlak Yasası Etik Kurallarına uymayı taahhüt eder.

YIL : 4       KURULUŞ TARİHİ : 08/09/2020