MENÜ

Yayman Ve Özyurt Arasında Büyük Gerginlik...

Yayınlanma Tarihi : 22.01.2023 00:34 Bu haber 2247 defa okundu

Hatay'a büyük bir yatırım yapma ve siyasete girme planları yapan İş insanı Serdar Özyurt hakkında sosyal medya hesabından uygunsuz paylaşımlarla asılsız iddialarda bulunan Mustafa Çelik isimli şahıs, kendisine bunun Hatay Ak Parti Milletvekili Hüseyin Yayman ve Ak Parti Kırıkhan İlçe teşkilatındaki birkaç kişi tarafından zorla yaptırıldığını belirten bir açıklama yaptı. Mustafa Çelik isimli şahıs Videolu bir paylaşım yaparak özür diledi. Videoda özür dileyen şahıs paylaşımların kendi icrası ile olmadığını ama bilinçli bir şekilde yaptığını ifade etti. 

Paylaş Paylaş Paylaş
Yayman Ve Özyurt Arasında Büyük Gerginlik...

Konu ile ilgili bilgisine başvurduğumuz Hatay Ak Parti Milletvekili Hüseyin Yayman “Bu kişiyi tanımıyorum, Hayatımda hiç görmedim, Konuyla hiçbir ilgim yoktur Yayman Ve Özyurt Arasında Büyük Gerginlik...

Tetikçilik yapan bu kişi hakkında yarın suç duyurusunda bulunup, dava açacağım.” Açıklamasında bulundu.

Bir süre önce Hatay’da 60 Milyon dolar yatırım ile Belen ilçesi sınırları içerisinde bir mühimmat fabrikası kurma üzere Hatay’a gelen iş insanı Serdar Özyurt, siyasete girerek milletvekili adaylığı açıklaması yapmıştı. Ak Parti’den aday olması muhtemel olan Özyurt ile Hatay’ın Mevcut vekili Hüseyin Yayman arasında yaşanan bu polemiğin sebepleri merak konusu olurken, Yayman şahıs hakkında suç duyurusunda bulunacağını açıkladı. Konunun adli merciilere taşınması bekleniyor. Serdar Özyurt tarafından henüz bir açıklama yapılmazken, Hatay siyasetinde ve Kamuoyunun önünde yaşanılan konu ile ilgili tarafların detaylı açıklamaları bekleniyor.

Haberin videosunu aşağıda izleyebilirsiniz…

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket : Hüseyin Yayman Serdar Özyurt Ak parti Hatay Akp
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol