MENÜ

NARLICA’DA HALK “CUMHUR İTTİFAKI” DEDİ

Yayınlanma Tarihi : 29.03.2024 13:27 Bu haber 202 defa okundu

YAPAR ANTAKYA’DA BAŞKANLIĞA YÜRÜYOR

Paylaş Paylaş Paylaş
NARLICA’DA HALK “CUMHUR İTTİFAKI” DEDİ

Cumhur İttifakı Antakya Belediye Başkanı İbrahim Naci Yapar, emin adımlarla başkanlığa yürüyor. NARLICA’DA HALK “CUMHUR İTTİFAKI” DEDİ

Projeleriyle vatandaşlardan tam not alan Yapar, bunun yanı sıra mahalle ziyaretlerinde gördüğü ilgi ile de başkanlık makamına en yakın isim konumunda görünüyor. NARLICA’DA HALK “CUMHUR İTTİFAKI” DEDİ

MAHALLE ZİYARETLERİNDE YAPAR İZDİHAMINARLICA’DA HALK “CUMHUR İTTİFAKI” DEDİ

Antakya’nın bir an önce ayağa kalkmasını isteyen, mahallelerine, evlerine kavuşmanın hayalini kuran vatandaşlar, İbrahim Naci Yapar’ın etrafında toplandı. Yapar, seçim günü yaklaştıkça da mahalle ziyaretlerine hız verdi. Yapar bu kapsamda Cumhur İttifakı Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Öntürk, Cumhur İttifakı Antakya İlçe Başkanları, meclis üyesi adayları ve partili vatandaşlarla birlikte Avsuyu, Karaali Bölüğü, Aşağıoba, Narlıca, Madenboyu, Gülderen, Üzümdalı, Üçgedik, Serinyol, Alazi, Ovakent, Zülüflühan, Güzelburç, Meydan, Alaattin, Cebrail ve Narlıca Mahallelerinin yanı sıra kentte hizmet veren çok sayıda konteyner kentte vatandaşları ziyaret etti. NARLICA’DA HALK “CUMHUR İTTİFAKI” DEDİ

NARLICA’DA GÜÇ BİRLİĞİNARLICA’DA HALK “CUMHUR İTTİFAKI” DEDİ

Narlıca Belediyesinin eski başkanı deprem şehidi merhum Mehmet Çil’in çocukları, Narlıca’daki muhtar adaylarını iftar sofrasında bir araya getirdi. Kemal, Hikmet ve Bilal Çil’in ev sahipliğinde Narlıca’da düzenlenen iftar programına Antakya Belediye Başkan adayı İbrahim Naci Yapar ile Antakya Belediyesi meclis üyesi adayı Kudret Özbakış da katıldı.NARLICA’DA HALK “CUMHUR İTTİFAKI” DEDİ

KEMAL ÇİL: “EL ELE ÇALIŞACAĞIZ”

Toplantıda konuşan İş insanı Kemal Çil, muhtar adaylarının Narlıca’nın barış ve huzur iklimine uygun çalışmalar yapması gerektiğini, kim kazanırsa kazansın hep birlikte el ele Narlıca için çalışmalarını istediklerini dile getirdi. Narlıcanın acil ihtiyacı olan hizmetlerin belirlenmesi konusunda muhtar adaylarının güç birliği içinde olmalarını isteyen Kemal Çil “mahallemize acil olarak yapılması gereken hizmetleri Antakya Belediye Başkan adayı sayın İbrahim Naci Yapar’ın da destekleriyle seçimden hemen sonra hayata geçireceğiz. Burada bulunan muhtar adaylarımız seçilecek muhtarımızla el ele çalışacaktır. Seçilecek muhtarımız da inşallah Antakya Belediye Başkanı olacak İbrahim Naci Yapar’la el ele çalışacaktır” dedi.

NARLICA’YA POZİTİF AYRIMCILIK

Daha sonra söz alan Antakya Belediye Başkan adayı İbrahim Naci Yapar ile Kudret Özbakış ise Narlıca mahallesinin pozitif ayrımcılığı hak ettiğini ifade ettiler. İbrahim Naci Yapar “seçimi kazandıktan sonraki ilk icraatımız Narlıca’ya kapalı semt pazarı projemiz olacaktır. Narlıca bizim kalemiz, pozitif ayrımcılığı hak ediyor. Merhum deprem şehidi başkanımız Mehmet Çil’in adını yaşatacak projeler de yapacağız” diye konuştu.

PROJELERE VATANDAŞLARDAN TAM NOT

Yapar’ın Antakya’yı ayağa kaldıracağı projeler vatandaşlardan tam not aldı. Yapar projeleriyle ilgili açıklamasında ise; “Özel gereksinimi olan vatandaşlarımız için planlanan Engelsiz Yaşam Merkezimizde, bir engelli vatandaşın tüm ihtiyaçları karşılanacak şekilde düzenlenecektir. Özel gereksinimi olan bireylerin engel durumuna göre Hidroterapi (Su Terapisi), Özel tasarlanan sınıflarımızda Duyu bütünleme Terapisi, Dil ve konuşma Terapisi gibi çok özel hizmetler verilerek farklı atölye çalışmalarıyla da sosyalleşmelerine ve akademik başarılarına katkı sağlanacaktır. 

KİMSEYİ AÇTA AÇIKTA BIRAKMAYACAĞIZ

Antakya’mızda hiç kimseyi açta açıkta bırakmayacağız. Hükümetimizin hak sahiplerine yönelik konutları tamamlamasının ardından biz de Antakya Belediyesi olarak kendi imkanlarımızla sosyal konut üreterek uygun ödeme koşullarında vatandaşlarımızı ev sahibi yapacağız. Yapacağımız evler hemşehrilerimiz ile kurduğumuz gönül köprüleri kadar sağlam olacak. Antakya’mızı güvenli ve ucuz konutlarla buluşturmak için gece gündüz demeden çalışacak, Antakya’mızı geleceğe sağlam bir şekilde taşıyacağız” ifadelerini kullandı. 

KURUMLARIMIZ İLE ORTAK AKIL ÇERÇEVESİNDE ÇALIŞACAĞIZ

Başkan Adayı Yapar, Antakya’yı ayağa kaldırma yolunda kurumlarla işbirliği içinde çalışmaya devam edeceklerini söyledi. Bu kapsamda Hatay Havaalanı Müdürü Caner Gazi Göncü’yü, AFAD il müdürü Ali ihsan Körpeş’i ve şube müdürü Murat Karlıdağ’ı, HASİAD Başkanı Ahmet Horoz ve yönetimini, Hatay Güreş camiası temsilcilerini, HMKÜ Araştırma Hastanesi yönetimi ve personellerini ziyaret etti. Antakya’yı ayağa kaldırmak için eğitimden sağlığa, turizmden istihdama çok sayıda alanda yatırım yapılacağını kaydeden Yapar; “Antakya’mızın kalkınması için kendilerini seferber eden kurumlarımız ile işbirliği içerisinde olmaya devam edeceğiz. Onlarla ortak akıl yürüterek kentimizin sorunlarına çözümler üretecek, Antakya’yı eskisinden daha güzel bir hale getireceğiz” ifadelerini kullandı. 

AK PARTİ AİLESİNE KATILIMLAR ÇIĞ GİBİ BÜYÜYOR

Cumhuriyet Halk Partisi Meclis üyesi Süleyman Doğru mensubu olduğu Parti üyeliğinden istifa ederek AK Parti’ye üyeliğini gerçekleştirdi. Doğru’nun partiye katılım törenine katılan Başkan Adayı Yapar, AK Parti’nin gücüne güç kattığını belirterek; “Değerli kardeşimize aramıza hoş geldin diyor birlikte çalışmalarımızda başarılar diliyorum. Hatay’ımız Antakyamız için birlikte başaracağız” şeklinde konuştu. 

ANTAKYA’YA DÖNÜN ÇAĞRISINA YANIT GECİKMEDİ

Yapar, Antakya’dan diğer şehirlere göç eden vatandaşlara 31 Mart yerel seçimlerinde oylarını memleketlerinde kullanarak Antakya’ya sahip çıkmaları çağrısına yurdun dört bir yanındaki vatandaşlar olumlu yanıt verdi. Yapar yayınladığı video mesajla tüm vatandaşlara teşekkür etti. Başkan Adayı Yapar açıklamasında; “Davetimize yurdun dört bir yanındaki hemşehrilerimiz olumlu yanıt verdi. 31 Mart’ta Antakyalılar kentlerine ve geleceklerine sahip çıkmak için Antakya’da olacaklar. Tüm vatandaşlarımıza çağrı yapıyor ve Antakya’ya gelerek oylarını gerçek belediyecilikten yana kullanmalarını rica ediyoruz. Sizin oyunuz kent için konulan her taş kadar değerli olacaktır. Birbirinden kıymetli, çok özel dostlarla tanıştığım seçim kampanyamız sürecinde sona yaklaştık. Destekleriniz çok kıymetli birlikte daha güçlüyüz. Başaracağız. Asrın felaketi depremler sonrası hasar alan Hatay’ımızı ve 15 ilçemizi Mehmet Öntürk başkanımızın önderliğinde birlikte ayağa kaldırıp yeniden inşa edeceğiz. Antakya ilçemiz sınırları içerisinde, konteyner kent yada diğer mahallelerden oy kullanacak vatandaşlarımızın oy kullanacakları sandığa ulaşımları konusunda; 0326 504 31 34 - 0326 504 31 37 no’lu telefonlarımızı arayarak ulaşımınız sağlanacaktır. “Şehrine Dön ve Oyunu Kullan” ifadelerini kullandı. 

NARLICA’DA HALK “CUMHUR İTTİFAKI” DEDİ

Antakya ilçesine bağlı Narlıca Mahallesi’nde geniş katılımlı bir miting düzenleyen Yapar, mitinge Cumhur İttifakı Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Öntürk ile birlikte katıldı. Narlıca’da kendilerine gösterilen yoğun ilgiden dolayı çok memnun olduklarının altını çizen Yapar, Hatay ve Antakya için yapılacak hizmetleri ve projeleri hemşehrileri ile paylaştı. Yapar, Narlıcalı hemşehrilerinden Hatay’da Yüzler Gülsün Diye Mehmet Öntürk’e, Antakya’da Yüzler Gülsün Diye İbrahim Naci Yapar’a tam destek vermelerini istedi. 

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol