MENÜ

MİLLİ YOL PARTİSİ SEÇİME TEK BAŞINA GİRİYOR

Yayınlanma Tarihi : 01.04.2023 11:41 Bu haber 408 defa okundu

14 Aralık 2021 tarihinde Yüksek Seçim Kuruluna verdiği 189 kurucular kuruluyla Muhsin Yazıcıoğlu'nun yarım kalmış hayallerini hayata geçirmek üzere Remzi Çayır ve arkadaşları tarafından kurulan Milli Yol Partisi ülke genelinde hızla teşkilatlanarak seçimlere girmeye hak kazandı. İki kutuplu bir siyasete hapsettirilmeye çalışılan Türk milletine yeni bir ümit kapısı açan ve tarafına gelen tüm teklifleri reddeden, her şeyi elinin tersiyle iterek tek başına seçime gitme kararı alan Muhsin Yazıcıoğlu’nun yol arkadaşları “Bir Şey Değişecek Her Şey Değişecek” parolasıyla yarım kalmış hayalleri hayata geçirmek adına önemli bir adım attı.

Paylaş Paylaş Paylaş
MİLLİ YOL PARTİSİ SEÇİME TEK BAŞINA GİRİYOR

MİLLİ YOL PARTİSİ SEÇİMLERE KENDİ AMBLEMİ İLE GİRİYORMİLLİ YOL PARTİSİ SEÇİME TEK BAŞINA GİRİYOR

Bir şey değişecek her şey değişecek parolasıyla Muhsin Yazıcıoğlu’nun yarım kalmış hayallerini hayata geçirmek adına yola çıkan Milli Yol Partisi Genel Merkezine yapılan birçok ziyaretlere rağmen parti Genel Başkanı Remzi Çayır dik duruş göstererek ve hiç bir ittifakta yer almayarak kirli siyasete ve seçimlerin hizmet yolu olmaktan çıkarılıp, iktidarda olma savaşı verilmesine karşı çıkarak ve birçok randevuyu geri çevirip birçok görüşmede de misafirperverlik yaparak partileri ağırlayarak yolcu ettikten sonra genel merkez divan Başkanlığı tarafından aldıkları karar ile hiç bir ittifaka girmeyerek, Muhsini bir duruş sergileyerek tek başına seçime girme kararı aldı. 

Genel başkan Remzi Çayır ve Partinin Genel Sekreteri Haşim Yanar ve divan üyelerinin çoğunluğu partinin seçim kurulu Başkanlığı'na milletvekilliği için adaylık başvurusunu yaptı.

Milli Yol Partisi Genel başkanı Remzi Çayır yaptığı açıklamada; “Bu kokuşmuş, pis, kirli siyasetten bu milleti kurtarmamız gerekiyor. Ya milletle olacağız ya da sadece milletle olacağız. Kim var denildiğinde yeise kapılma Türk milleti, biz varız Muhsin Başkan'ın arkadaşları var, Milli Yol Partisi var” dedi.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket : milli yol partisi remzi çayır myp seçim2023 haşim yanar milli yol
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol