MENÜ

Deva Partisi Antakya Belediye Başkan Adayı Çakılı “Deva Belediyeciliği’ni Ilçemize Kazandıracağız”

Yayınlanma Tarihi : 07.02.2024 11:29 Bu haber 495 defa okundu

Deva Partisi Antakya Belediye Başkan Adayı Uğur Çakılı; Antakya’da seçim çalışmaları kapsamında gerçekleştirmiş olduğu esnaf ziyaretlerinde, Deva Partisi’nin Yerel Yönetimler ve Şehircilik Eylem Planlarını vatandaşlara anlatıyor

Paylaş Paylaş Paylaş
Deva Partisi Antakya Belediye Başkan Adayı Çakılı “Deva Belediyeciliği’ni Ilçemize Kazandıracağız”

Deva Partisi Antakya Belediye Başkan Adayı Uğur Çakılı yaptığı konuşmalarda; "Aşırı merkeziyetçiliğin yol açtığı sorunları ortadan kaldıracağız. Türkiye’nin kaynaklarını yerinde, verimli ve etkin kullanmak ve demokratik kültürü derinleştirmek amacıyla yerel yönetimleri güçlendireceğiz. Siyasi ve iktisadi istikrarı esas alacağız. Yerel Yönetim Hizmet Standartlarının oluşturulması ile karar ve iş süreçlerini şeffaf, anlaşılır ve takip edilebilir hale getireceğiz. Deva Belediyeciliği’nin ilçemize neler kazandıracağını anlatıyoruz. Sorunların hepsini biliyor, çözümler üretmeye devam ediyoruz. Deva Partisi Antakya Belediye Başkan Adayı Çakılı “Deva Belediyeciliği’ni Ilçemize Kazandıracağız”

Yerel seçimlerden partimizin temiz belediyecilik anlayışının tüm Türkiye’ye yerleşmesi için çalışmalara devam ediyoruz. Hayatın sermayesi güvendir. Bu önemlidir. Güvenin olmadığı yerde hayatın devam etmesi zordur. Anlamlı, coşkulu, sorunsuz ve mutlu bir yaşam için, hayatımızın içerisinde güven muhakkak olmalıdır. İnsanların mutlu olabilmeleri için karşısındakine güvenmesi gerekir. Güvenilen insan olmak, insanın erişebileceği en büyük mertebelerden biridir. Yaptığımız esnaf ziyaretlerinde vatandaşların bize olan teveccühünü, Deva Partisi Kadrolarına ve Genel Başkanımız Ali Babacan’a olan güvenlerini gördük.” İfadelerini kullandı.Deva Partisi Antakya Belediye Başkan Adayı Çakılı “Deva Belediyeciliği’ni Ilçemize Kazandıracağız”Deva Partisi Antakya Belediye Başkan Adayı Çakılı “Deva Belediyeciliği’ni Ilçemize Kazandıracağız”Deva Partisi Antakya Belediye Başkan Adayı Çakılı “Deva Belediyeciliği’ni Ilçemize Kazandıracağız”

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol