MENÜ

CHP'li Gamze Pamuk: “7 Millet Karşılık Beklemeden Yardım Gönderdi, Erdoğan Hataylıları Oy Vermedi Diye Tehdit Ediyor! İnsan Biraz Ar Eder!”

Yayınlanma Tarihi : 07.02.2024 11:35 Bu haber 180 defa okundu

Geçmişte Cumhuriyet Halk Partisi’nde Parti Meclis üyeliği yapan Avukat Gamze Pamuk, katıldığı canlı yayında Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı Hataylılarla ilgili sözleri nedeniyle sert eleştirdi.

Paylaş Paylaş Paylaş
CHP'li Gamze Pamuk: “7 Millet Karşılık Beklemeden Yardım Gönderdi, Erdoğan Hataylıları Oy Vermedi Diye Tehdit Ediyor! İnsan Biraz Ar Eder!”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hataylıları AKP'nin adayını seçmeleri için adeta tehdit ettiği konuşmasında "Merkezi yönetimle yerel yönetim el ele vermezse, dayanışma halinde olmazsa o şehre herhangi bir şey gelmez. Hatay'a geldi mi? Şu anda Hatay garip kaldı" diye konuşmuştu. Bu sözlere yanıt veren CHP'li Pamuk, "Siz kendi yurttaşınıza sırf size oy vermedi diye, yardım göndermediğinizi itiraf ediyorsunuz. İnsan biraz utanır insan biraz ar eder!" dedi.

ERDOĞAN’DAN İTİRAF GİBİ SÖZLER

6 Şubat depremlerinde en büyük yıkımı alan Hatay’a, geçtiğimiz günlerde depremin yıl dönümü öncesi giden AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, aday tanıtım toplantısında mevcut başkan ve CHP’den yeniden aday olan Lütfü Savaş yönetimi ile CHP’li yönetimlere isim vermeden yüklenmiş, Hataylılara seçim öncesi adeta gözdağı vermişti. Erdoğan, kentin AKP yönteminde olması gerektiği sinyali vererek "Hatay, kamu yatırımlarını noksansız alsa da yereldeki vizyon eksikliği nedeniyle potansiyelini açığa çıkmakta zorlanan şehrimiz. Merkezi yönetimle yerel yönetim el ele vermezse, dayanışma halinde olmazsa o şehre herhangi bir şey gelmez. Hatay'a geldi mi? Şu anda Hatay garip kaldı" diye konuşmuştu.

7 MİLLET KARŞILIK BEKLEMEDEN YARDIM ETTİ!

Erdoğan'ın sözlerine bir yanıt da Halk TV ekranlarında CHP'li Gamze Pamuk'tan geldi. Pamuk, Erdoğan'a verdiği yanıtta şunları kaydetti:

Cumhurbaşkanının Hatay açıklaması, hem şantaj hem de itiraf. Biz deprem zamanı Hatay'a yardımların ulaşmadığını haykırdığımızda Cumhurbaşkanı Erdoğan bizleri tehdit etmişti! Allah aşkına elinizi vicdanınıza koyun, 7 millet karşılık beklemeden o bölgeye yardım gönderdi. Siz kendi yurttaşınıza sırf size oy vermedi diye, yardım göndermediğinizi itiraf ediyorsunuz. İnsan biraz utanır insan biraz ar eder!

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol