MENÜ

Aksoy: “Huzurlu Yarınlar Için Gece Gündüz çalışacağız”

Yayınlanma Tarihi : 29.03.2024 13:08 Bu haber 209 defa okundu

31 Mart’ta yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimleri’nin son gününe kadar durmadan, yorulmadan, bıkmadan ve usanmadan seçim çalışmalarını sürdüren CHP Antakya Belediye Başkan Adayı Dr. Hüseyin Aksoy, Antakya’nın Zülüflühan, Karlısu, Bağrıyanık, Şirince ve Havuzlar Mahallelerinde vatandaşlarla bir araya geldi. 

Paylaş Paylaş Paylaş
Aksoy: “Huzurlu Yarınlar Için Gece Gündüz çalışacağız”

‘İşimiz Gücümüz Antakya’ sloganıyla seçim çalışmalarını sürdüren CHP Antakya Belediye Başkan Adayı Dr. Hüseyin Aksoy, 31 Mart’ta yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimleri sonrasında işbaşına geldikten sonra hayata geçireceği projeleri mahalle ziyaretlerinde bir araya geldiği Antakyalı hemşerileri ile paylaştı. Gerçekleştirilen ziyaret programlarına belediye meclis üyesi adayları yoğun katılım gösterirken, Bağrıyanık Mahallesi’nde düzenlenen iftar programına HBB Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş da katılım gösterdi.Aksoy: “Huzurlu Yarınlar Için Gece Gündüz çalışacağız”

“EKONOMİK KALKINMA İLE ANTAKYA’MIZ KÜLLERİNDEN YENİDEN DOĞACAK”Aksoy: “Huzurlu Yarınlar Için Gece Gündüz çalışacağız”

Antakya İlçesi’ne bağlı Zülüflühan ve Karlısu Mahallesi’nde gerçekleştirilen gençlik toplantısı ve Katar Konteyner Kent’te yaşamını sürdüren depremzedelerle bir araya gelen CHP Antakya Belediye Başkan Adayı Dr. Hüseyin Aksoy, “Ay yıldızlı bayrağımız altında huzurla yaşayacağımız aydınlık yarınlar için gece gündüz demeden çalışmaya devam ediyoruz. Antakyalı hemşerilerimize yönelik başta sosyal projeler olmak üzere çocuklarımıza, gençlerimize, kadınlarımıza ve esnafımıza ekonomik alanda hazırladığımız projelerimizi inşallah 1 Nisan tarihinden itibaren hayata geçireceğiz. Ekonomik kalkınma ile Antakya’mız yeniden küllerinden doğacak. Bunu hep birlikte başaracağız.” dedi.Aksoy: “Huzurlu Yarınlar Için Gece Gündüz çalışacağız”

“KİRACI VATANDAŞLARIMIZI KONUT SAHİBİ YAPACAĞIZ”Aksoy: “Huzurlu Yarınlar Için Gece Gündüz çalışacağız”

Deprem sonrasında evleri yıkılan kiracıları konut sahibi yapacaklarını dile getiren CHP Antakya Belediye Başkan Adayı Dr. Hüseyin Aksoy, “6 Şubat’ta meydana gelen deprem sonrasında evleri yıkılan ev sahipleri hak sahibi olurken, kirada olan kiracı vatandaşlarımız ise ortada kaldı. Hatay Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacak olan konut projesine Antakya Belediyesi olarak destek vereceğiz. Her türlü afete dayanıklı evler yaparak, kiracı olan vatandaşlarımızı ev sahibi yapacağız ve kiracı vatandaşlarımızı ortada bırakmayacağız. İşimiz Gücümüz Antakya diyerek gece gündüz halkımız için çalışacağız.” dedi. 

“ANTAKYA’M KART İLE GIDA KOLİSİNE SON!”

Göreve geldiklerinde ihtiyaç sahibi vatandaşlara yönelik hayata geçireceği proje hakkında vatandaşlara bilgiler veren CHP Antakya Belediye Başkan Adayı Dr. Hüseyin Aksoy, “6 Şubat depremi sonrasında evini, işini, yakınını kaybeden her ihtiyaç sahibi ailelerimize Antakya’m Kart vereceğiz. Göreve gelir gelmez ilk işimiz ailelerimizi tespit edip hemen kartlarımızı dağıtarak gıda kolisi siyasetine son vereceğiz. Antakyalı ihtiyaç sahibi vatandaşlarımız alkol ve sigara hariç gıda, giyim, kırtasiye ve ne ihtiyacı varsa anlaşmalı olduğumuz esnaflardan alışverişini yapacaklar. Belediyemizin parası önce halkımıza gidecek, sonra da esnafa gidecek. Bu projemiz ile binlerce vatandaşımız yararlanacak, yüzlerce esnafımız kalkınacak. Hepimizin el ele, omuz omuza vermesiyle Antakya’mızı yeniden ayağa kaldıracağız. Antakya’da nasıl sosyal belediyecilik yapılır bunu herkese göstereceğiz.” dedi.

“ANTAKYA ESNAFINI HİÇBİR ZAMAN YALNIZ BIRAKMAYACAĞIZ”

Antakya’nın yeniden ayağa kalkması için esnafın çabasını takdirle karşıladığını belirten CHP Antakya Belediye Başkan Adayı Dr. Hüseyin Aksoy, “6 Şubat’ta meydana gelen deprem felaketinin ardından Antakya’yı terk etmeyerek kalkınması için yoğun çaba gösteren tüm Antakyalı esnaflarımıza teşekkür ediyorum. Türkiye ve Hatay ekonomisinin canlanması ve çarkın dönmesi için sıcak para ihtiyacını karşılayan esnafımızın bekleyen sorunlarını belediyemiz bünyesinde kuracağımız Esnaf Destek Bürosu ile çözeceğiz. Esnafımız belediyeye geldiği zaman sorunlarını çözecek ve varsa hizmet taleplerini dinleyeceğiz. Antakya’nın yeniden ayağa kalkmasında önemli bir yere sahip olan esnaflarımızı hiçbir zaman yalnız bırakmayarak her zamankinden fazla destek vereceğiz. Esnafımızın derdi bizim derdimiz olacak. Hep birlikte el ele vererek dertleri bertaraf edeceğiz.” dedi.

“ANTAKYALI İŞSİZ GENÇLERİMİZİN SORUNUNA ÇÖZÜM ÜRETECEĞİZ”

Antakya’da işsiz gençlerin olduğunu ve iş imkanına kavuşmaları için hayata geçireceği proje hakkında konuşan CHP Antakya Belediye Başkan Adayı Dr. Hüseyin Aksoy, “Belediye bünyesinde kuracağımız İstihdam Ofisi projemiz ile iş arayanların niteliklerini ve diğer becerilerini kayıt altına alıp işverenlerle iş arayanları buluşturup işsizlik oranına ciddi katkıda bulunacağız. Göreve gelir gelmez Antakya’da yaşayan gençlerimizin işsizlik sorununa çözüm olacağız. Nerede hangi sorun varsa, hepsini tek tek biz çözeceğiz. Hep birlikte yaşadığımız tüm sorunların üstesinden birlik ve beraberlik içerisinde olarak geleceğiz. Çözümün adresi biz olacağız.” dedi. 

“KADINLARIMIZI HER ALANDA DESTEKLEYECEĞİZ”

Kadınların ev ekonomisine katkı sağlaması için belediye olarak destek vereceklerini belirten CHP Antakya Belediye Başkan Adayı Dr. Hüseyin Aksoy, “Antakya’nın Üreten Elleri projesi ile kadınlarımızın ev ekonomisine katkı sağlamasına destek olacağız. Belediye bünyesinde kuracağımız kadın kooperatifleri ile kadınlarımıza üretecekleri ürünler hakkında kurs ve eğitim vereceğiz. Kurs ve eğitim sonrasında kadınlarımızın üretecekleri ürünlerin malzemeleri belediyemiz tarafından ücretsiz olarak verilecek. Kadınlarımızın ürettikleri ürünleri Antakya Belediyesi olarak geri alacağız ve kadınlarımızın el emeği ücretini alınteri kurumadan vereceğiz. Bu proje ile kadınlarımızın ev ekonomisine ciddi katkı sunarak, huzurlu bir şekilde yaşamalarını sağlayacağız. Antakyalı kadınlarımızın her zaman yanında olacağız.” dedi.

“ENGELLİ VATANDAŞLARIMIZIN TÜM İHTİYAÇLARINI KARŞILAYACAĞIZ”

Deprem sonrasında engelli vatandaşların sayısının arttığını belirten CHP Antakya Belediye Başkan Adayı Dr. Hüseyin Aksoy, “6 Şubat’ta yaşanan deprem sonrasında yaklaşık Antakya’nın 30 ila 35 bin arasında engelli vatandaş sayısı oldu. Konteyner kentlerde ve mahallelerde yaşamını sürdüren tüm engelli vatandaşlarımızın her türlü sorunlarını çözeceğiz. Hepimiz birer engelli adayıyız. Engellisine sahip çıkmayan toplum yarınlara hiç bir zaman umutla bakamaz. Engelli vatandaşlarımızı hiçbir zaman yanımızdan ayırmayacağız ve hiçbir zaman yalnız bırakmayacağız. Her daim yanlarında olarak huzur ve güven içerisinde yaşamalarını sağlayacağız.” dedi. 

“DR. AKSOY BAĞRIYANIK MAHALLESİ İFTAR PROGRAMINA KATILDI”

Ramazan-ı Şerif Ayının 18’inci gününde Bağrıyanık, Şirince ve Havuzlar Mahallesi’nde düzenlenen iftar programına HBB Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş ve Antakya Belediye Meclis Üyesi Adayları ile birlikte katılan CHP Antakya Belediye Başkan Adayı Dr. Hüseyin Aksoy, “Bugün iftarda Bağrıyanık, Şirince ve Havuzlar mahallelerindeki kıymetli hemşerilerimiz ile bir araya gelerek, orucumuzu açtık. Tuttuğumuz oruçlar ve ettiğimiz dualar kabul olsun. Hatay Büyükşehir Belediye Başkanımız Doç. Dr. Sn. Lütfü Savaş ile birlikte bizleri coşkuyla karşılayan, bağrına basan değerli hemşerilerime canı gönülden teşekkür ediyor, Ramazan ayının huzur ve bereketli olmasını diliyorum.” diyerek konuşmasını tamamladı.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol