MENÜ

1453 Türkiye Gençlik Teşkilatı Genel Kurul Yaptı

Yayınlanma Tarihi : 25.04.2023 18:18 Bu haber 352 defa okundu

1453 Türkiye Gençlik Teşkilatı Genel Başkanlığına Hakan Polat seçildi. 

Paylaş Paylaş Paylaş
1453 Türkiye Gençlik Teşkilatı Genel Kurul Yaptı

Polat başkanlığına seçilmeyi müteakip yaptığı açıklamada; “Bizler ülkemizin gençleri olarak son yıllarda özelikle ilimizde artan başta uyuşturucu olmak üzere gençlerimizin zamanlarını kötü mekânlarda ve çeşitli güç odaklarının emelleri doğrultusunda şekillendirmelerine razı değiliz.

Biz kendimizi kurtardık, gerisini boş ver gibi bir bencilliği reddediyoruz.  Genel de Türkiye gençliği ve orta doğu da yaşayan halkların gençliği için karınca misali de olsa kendi çapımızda mücadele ediyoruz, edeceğiz. Sayın Genel Başkanımız Hakan Polat’la ve onun izinde bu halis niyetimizle Allah’ın izni ile muvaffak olacağız.

1453 Türkiye Gençlik Teşkilatı; büyüyen ve yenilenen Türkiye'de, inançlarının ve kültürünün ışığında, evrensel ve insani ilkeler çerçevesinde, iyi niyetle doğru ve yararlı işler yapan, dürüst ve erdemli davranışlar sergileyen herkesin destekçisidir. Türkiye gençlik teşkilatı, şer odaklara hizmet eden, kötü niyetlerle yanlış ve yararsız işler yapan, düşmanca ve saldırgan tutum ve davranış sergileyerek Türkiye'nin büyümesine ve gelişmesine engel olan herkesin karşısındadır.

1453 Türkiye gençlik teşkilatı; barışın tarafındadır. İhtiyaç sahiplerinin yanındadır. Sessiz çoğunluğun sesidir. 1453 Türkiye Gençlik Teşkilatı; Kardeşlik bilinci içerisinde, tarihini, kültürünü ve inançlarını yaşamak ve yaşatmak isteyen, birlik içinde birlikte dirilmek isteyen gönül dostu yiğitlerin teşkilatıdır.” Şeklinde konuştu.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket : 1453 tgt türkiye gençlik teşkilatı hakan polat kızılelma ocakları türkiye kızılelma
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol