MENÜ

10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ KUTLU OLSUN

Yayınlanma Tarihi : 09.01.2022 00:00 Bu haber 346 defa okundu

Gazetecilik, fedakârlık ve sorumluluk isteyen zor şartlarda yapılan toplumsal önemli bir meslektir. Tarafsız, özgür, ilkeli ve ahlak kurallarına uyarak görev yapan, Fedakârca çalışarak halkın haber alma hakkını sağlayan ve toplumun genel talep ve görüşlerini kamuoyuna yansıtma görevini üstlenen meslektaşlarım, yaptığı işin meşakkat ve maddi, manevi zorluklarını görerek çalışan arkadaşlarım; 10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN...

Paylaş Paylaş Paylaş
10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ KUTLU OLSUN

Gazeteci her şeyden önce bilgi alma ve aldığı bilgileri topluma aktarma konusunda bağımsız, tarafsız, kamuoyunu gözeten, kendi yorumunu ve siyasi ideolojisi haberinin dışında tutan topluma yararı olan kişi olmalıdır. Gazeteci yaptığı haberler işinize gelince sevilen, yaptığı haberler, yazdığı yazılar işinize gelince sevilmeyen, nefret beslediğiniz kişi olmamalıdır.

Bu vesileyle tüm çalışan gazeteci arkadaşlarımın gününü kutluyor, ekonomik sıkıntılar içinde ayakta kalma mücadelesini onurlu şekilde sürdüren yerel basın emekçilerini tebrik ve takdir ediyorum.Aynı temenni ve dileklerimi yaptığımız işin meşakkat ve maddi, manevi zorluklarını görerek bu güne kadar destekçimiz olan tüm okurlarımıza, takipçilerimize ve dostlarımıza sonsuz teşekkürü bir borç biliriz.

Hatay YILDIZ Gazetesi

Yayın Ailesi adına

Mehmet SERTEL

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol