MENÜ

Zafer Partili Aslan, Namazgah Tepe’de Isyan Etti

Yayınlanma Tarihi : 16.04.2023 19:37 Bu haber 286 defa okundu

ZAFER PARTİLİ ASLAN, NAMAZGAH TEPE’DEKİ BAKIMSIZLIĞA İSYAN ETTİ: “ŞEHİTLERİMİZE BİR ANIT MEZARI ÇOK GÖRDÜNÜZ”

Paylaş Paylaş Paylaş
Zafer Partili Aslan, Namazgah Tepe’de Isyan Etti

Zafer Partisi Bürokrasi ile İlişkiler ve Sivil Toplum Kuruluşlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Esmaül Hüsna Aslan, Sakarya Meydan Muharebesi’nde yaralanarak tedavi için Ankara’daki hastaneleri kaldırıldıktan sonra kurtarılamayarak hayatını kaybeden 200’e yakın şehidin maaşının bulunduğu Namazgah Tepe’deki bakımsızlığa isyan etti.Zafer Partili Aslan, Namazgah Tepe’de Isyan Etti

Zafer Partili Aslan, bir grup partili ile birlikte Sakarya Meydan Muharebesi'nde yaralanarak tedavi için Ankara'daki hastaneleri kaldırıldıktan sonra kurtarılamayarak hayatını kaybeden 200'e yakın şehidin mezarının bulunduğu Namazgah Tepe'ye gitti.

200'e yakın şehidimizin yattığı Namazgâh Tepe'nin bakımsızlığına isyan eden Aslan, şunları söyledi:

ŞEHİTLERİMİZE SAYGI İÇİN BURADAYIZ

"Biz Zafer Partisi olarak bugün burada tüm şehitlerimizin anısına saygı gösterilmesi için toplandık. Vatanımız uğruna canlarını feda eden kanlarını akıtan şehitlerimize bir anıt mezarı çok gördünüz. Bunca yıl içinde bir bayrak dikip orayı izole edemediniz."

BURADA NÖBET TUTMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne ve ilgili makamlara seslenen Aslan; "Burayı hak ettiği mertebeye ulaştırıncaya kadar Zafer Partisi olarak biz bu sorunun her zaman arkasında olacağız ve burada nöbet tutmaya devam edeceğiz" dedi.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket : zafer partisi namazgah tepe Esmaül Hüsna Aslan
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol