MENÜ

Tayvan Kültür Merkezi Koordinatörü Prof. Dr. Chen Yu: “Sağlığınız Için Deri ürünleri Kullanın”

Yayınlanma Tarihi : 22.05.2024 21:05 Bu haber 323 defa okundu

Hatay’ın Reyhanlı İlçesinde bulunan Tayvan Kültür Merkezi deri çanta kursları ve unutulmaya yüz tutmuş el yapımı çantalar Tayvan halkı tarafından ciddi ilgi görüyor. 

Paylaş Paylaş Paylaş
Tayvan Kültür Merkezi Koordinatörü Prof. Dr. Chen Yu: “Sağlığınız Için Deri ürünleri Kullanın”

Bu konuda demeç veren ; “Merkez koordinatörü Prof. Dr. Chıu Chen Yu; "İnsanlarımız daha sağlıklı olan deri çantaları tercih etsinler" dikişte makine kullanmadan dikimi ile deri çanta üretiyoruz. Ve bunun Eğitimini veriyoruz, önce deneme olarak başladığı işi ticarete de dönüşmeyi düşünüyoruz. Reyhanlı Belediyesi'nin destekleri ile kurulan Tayvan kültür merkezi ürettiği çantalar hem görünümüyle hem de deri olmasından dolayı yoğun ilgi görüyor. Deri çanta yapmaya başladıklarını dile getiren Chıu Chen Yu  "İşi severek yapınca kendiliğinden gelişiyor. Çantalar ve cüzdanlar Kemerlerin için ilk olarak kalıp alıyoruz. Kalıbı hocalarımız kendileri çıkartıyor. Kalıp çıkartmak yaklaşık 1 gün sürüyor. Daha sonra kesime ve dikime geçiyoruz. Ondan sonra zımparalama ve parlatmaya geçiyoruz. Bir çantanın yapılması 3-4 gün sürüyor.  Ayrıca Eğitimde veriyoruz.  Çünkü bu dericiliğin meslek olarak çoğalması ve ekonomik bağımsızlığı kazanılması bizim vizyonumuzdan birisi. Reyhanlı ilçesi deri işlemesini yeni yeni tanıyor. Herhangi bir sıkıntı yok. Deri ve el dikimi bir çantanın ömrü 30 yıl ama mağazadan alınan makine dikimi bir çantanın ömrü 3 yıl. O yüzden insanlarımıza deri çanta almalarını deri ürünler kullanmalarını öneriyorum. Her türlü daha sağlıklı, İnsanlarımız deri ürünleri tercih etsinler. Biz kullanımından çok memnunuz. Zaten ilk önce kendim kullanıyorum. Daha sonra Tayvan Vatandaşlarımızın hizmetine sunmayı düşünüyorum. Bir sorun olup olmadığını anlıyorum.  Kaliteli bir ürünü pazara sürdüğünüzde müşteri o malı alır almaz aradaki farkı anlayacaklardır" şeklinde konuştu. Tayvan kültür merkezinde Deri üzerinde Eğitim ortamının çok güzel olduğunu ve kursa gelen insanların büyük zevkle bu işi sürdürdüklerini İlerleyen dönemlerde hepsinin birer deri ustası olarak iş hayatına atılacağını düşünüyoruz. Tayvan Kültür Merkezi Koordinatörü Prof. Dr. Chen Yu: “Sağlığınız Için Deri ürünleri Kullanın”

Chıu Chen Yu sözlerini şu şekilde tamamladı: Tayvan Kültür Merkezi olarak farklı Teknolojiyi de kullanarak çeşitli ürünlerde çeşitli ürün ve tasarım da yapıyoruz. Bu konuda farklı tasarım ve deri çeşitleri üzerine de ciddi kolleksiyon oluşturuyoruz.  Gençlerin çok ilgisini çeken bilekliklerimiz ve farklı takılarımızda sosyal uyum çalışması kavramında hazırlıklarımız devam ediyor.  Deri üzerine Yazın daha çok aktif oluyoruz. İnsanlar merkezimize geldikçe hem eğleniyorlar hem de ürün çeşitlerimiz üzerinde Eğitim alıyorlar. Eğitimlerimiz ücretsiz aldıkları için hem onlar memnun kalıyor hem de biz memnun kalıyoruz." Merkezimiz olarak insanlara yardım ettiğimiz ve onlara sosyal ve ekonomik yönden katkı sağladığımız için çok mutlu oluyoruz.Tayvan Kültür Merkezi Koordinatörü Prof. Dr. Chen Yu: “Sağlığınız Için Deri ürünleri Kullanın”Tayvan Kültür Merkezi Koordinatörü Prof. Dr. Chen Yu: “Sağlığınız Için Deri ürünleri Kullanın”Tayvan Kültür Merkezi Koordinatörü Prof. Dr. Chen Yu: “Sağlığınız Için Deri ürünleri Kullanın”

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol