MENÜ

Öntürk: “Koltuk Ve Makam Değil Hizmet Ve Hürmet Peşindeyiz”

Yayınlanma Tarihi : 28.02.2024 00:05 Bu haber 280 defa okundu

Cumhur İttifakı Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Öntürk, vatan delisi, bayrak sevdalısı Yayladağı’lı hemşehrilerini ziyaretlerinden tam destek buldu.

Paylaş Paylaş Paylaş
Öntürk: “Koltuk Ve Makam Değil Hizmet Ve Hürmet Peşindeyiz”

Yayladağı’nın 31 Mart’ta yeni bir rekor kırarak cumhurun mührünü vuracağını kaydeden Öntürk, Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın, AK Parti ve MHP ilçe başkanları ve teşkilatlarının da katılımıyla ilçeye bağlı Şakşak, Güzelyurt, Eğerci, Dusturu, Çandır, Yeditepe, Yayıkdamlar, Gözlüce, Aydınbahçe, Karaköse, Çakı ve Sebenoba Mahalleleri’nde hemşehrileriyle kucaklaştı. Öntürk: “Koltuk Ve Makam Değil Hizmet Ve Hürmet Peşindeyiz”

HATAY’I HİZMETE MAHRUM EDEN HBB YÖNETİMİNE HALK HESAP SORACAKTIRÖntürk: “Koltuk Ve Makam Değil Hizmet Ve Hürmet Peşindeyiz”

Hatay’ı 10 yıldır yöneten zihniyetin kenti hayali projelerle oyalayarak hizmetsizliğe mahkum ettiğini kaydeden Öntürk, aklıselim Yayladağılı hemşehrilerinin bunun hesabını sandıkta soracağını belirtti. Öntürk ziyaretlerde yaptığı konuşmada; “Hatay’ı hizmet belediyeciliği ile biz ayağa kaldıracağız. Şu anda Hatay’ın dışında bulunan vatandaşlarımızın da tek ümidi biziz. Bu şehri 2024 yılında hızlıca toparlama eşiğine getireceğiz ve 5 yılda kalkındıracağız. Öntürk: “Koltuk Ve Makam Değil Hizmet Ve Hürmet Peşindeyiz”

Şehir dışındaki hemşehrilerimizi de Hatay’da yaşayan vatandaşlarımızı da hızlıca kalıcı konutlarına kavuşturana dek durmayacağız. Hatay bizim ile altyapı ve üstyapı hizmetlerine çok kısa sürede kavuşacak. Biz koltuk değil hizmet, makam değil hürmet peşindeyiz. Hatay’ı ayağa kaldırana dek durmadan, dinlenmeden çalışacağız. Tek derdimiz şehrimizin imarı, vatandaşımızın refahı olacak. Yayladağı’nda bizi bağrına basan hemşehrilerimize teşekkür ediyor ve söz veriyoruz; birlikte başaracağız” ifadelerini kullandı. Öntürk: “Koltuk Ve Makam Değil Hizmet Ve Hürmet Peşindeyiz”

Öntürk, tüm Yayladağılı hemşehrilerinden İlçe Belediye Başkanlığı seçiminde Mehmet Yalçın’a, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçiminde de kendisine tam destek istedi.Öntürk: “Koltuk Ve Makam Değil Hizmet Ve Hürmet Peşindeyiz”

HATAY İÇİN YAPARSA “MEHMET ÖNTÜRK” YAPARÖntürk: “Koltuk Ve Makam Değil Hizmet Ve Hürmet Peşindeyiz”

Cumhur İttifakı Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Öntürk, Yayladağı Güzelyurt Mahallesi’nde yaptığı konuşmada Cumhur İttifakı’nın mücadelesinin ana gayesinin Hatay’ın yarınları olduğunu söyledi. Öntürk: “Koltuk Ve Makam Değil Hizmet Ve Hürmet Peşindeyiz”

Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın, AK Parti ve MHP İlçe başkanları ile birlikte Güzelyurt Mahallesi sakinleri ile bir araya gelen Öntürk, mevcut HBB yönetimi tarafından tüm hizmetlerce geri bırakılan Hatay’ı 15 ilçesiyle topyekûn kalkındırma mücadelesini 1 Nisan itibariyle başlatacaklarını ifade etti. 

“HATAYLI HATAY’INI SEVİYOR VE SAHİP ÇIKIYOR”

Cumhurun zaferine Yayladağı’nın rekorla güç katacağına emin olduğunun altını çizen Öntürk; “Seçmen listelerine baktığımda 19 bin kişinin şehirden ayrıldığını gördüm. Büyük çoğunluğu da memur olanlar. Bu da şunu gösteriyor ki Hataylı Hatay’ını seviyor. Sayın Cumhurbaşkanımız öncülüğünde yapılan deprem konutlarının tamamlayıcı hizmetlerini kısa sürede hayata geçirerek kenti ayağa kaldıracağız. Size Mehmet Öntürk sözü veriyorum. 1 Nisan itibariyle ceketi çıkarıp çizmeyi giyeceğiz. 15 ilçemizi alt ve üstyapısı ile gerçek belediyecilik hizmetleri ile süsleyerek Hatay’ımızın yarınlarını teminat altına alacağız” ifadelerini kullandı.

ÖNTÜRK: HATAYLILARIN UMUDU CUMHUR İTTİFAKI’DIR

Cumhur İttifakı Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Öntürk, Yayladağı temasları kapsamında Eğerci Mahallesi’nde Hataylıların umudunun Cumhur İttifakı kadroları olduğunu söyledi. 

Cumhur İttifakına her daim rekor destek veren Yayladağı ilçesinde her mahallede sevgi seli ile karşılanan Öntürk, bu sevginin ve milletin hizmet özleminin karşılığının 31 Mart seçimlerinde alınacağını belirtti. 

İL DIŞINDAKİ HEMŞERİLERİMİZİ ÖZLEDİKLERİ HATAY’A KAVUŞTURACAĞIZ

6 Şubat deprem felaketinin ardından Hatay’da 500 binden fazla vatandaşın yerinden olduğunu kaydeden Öntürk, “Deprem felaketinin ardından bir ile nüfusu kadar vatandaşımız yani 250 bin kişi konteynerlerde yaşıyor. Diğerleri de nerede kalacak yeri varsa oraya gitmiş. Hataylı hemşerilerimiz Hatay’ı seviyor. Diğer illere giden vatandaşlarımızın da Hatay’ımızı özlediklerinden ve kenti ayağa kaldırdıktan sonra geri döneceklerinden tam eminim. Vatandaşlarımız bu şehrin ayağa kalkmasını bekliyor. İnşallah bu yıl sonu itibariyle hükümetimiz ile elele vererek şehrimizi ayağa kaldıracağız. Sizlerden tek ricamız Cumhur İttifakı’na, milletin adamlarına sahip çıkmanızdır” ifadelerini kullandı.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol