MENÜ

KREŞ VE AŞEVİ HİZMETİNİ SAMANDAĞ BELEDİYESİ SÜRDÜRECEK

Yayınlanma Tarihi : 06.05.2023 19:48 Bu haber 254 defa okundu

Bakırköy Belediyesi tarafından Samandağ'ın Sutaşı Mahallesi'nde kurulan Kreş ve Aşevi'nin Samandağ Belediyesine devri yapıldı.

Paylaş Paylaş Paylaş
KREŞ VE AŞEVİ HİZMETİNİ SAMANDAĞ BELEDİYESİ SÜRDÜRECEK

Deprem felaketinin ardından Bakırköy Belediyesi tarafından Samandağ Devlet Hastanesi yanında vatandaşların yemek ihtiyacını karşılamak için kurulan Aşevi ve çocukların eğitimlerinin aksamaması için kurulan Kreş, Samandağ Belediyesi ekipleri tarafından hizmet vermeye devam ediyor.

Samandağ Belediye Başkanı Av. Refik Eryılmaz, bu zor zamanda vatandaşların taleplerini karşılamak için destek veren Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu ve Belediye çalışanlarına teşekkür etti.

Başkan Eryılmaz yaptığı açıklamada; " Bakırköy Belediyesi tarafından Sutaşı Mahallesi Samandağ Yeni Devlet Hastanesi yanında kurulan Kreş ve Aşevi'nin Belediyemize devri yapıldı.

Yaşadığımız bu zor süreçte çocuklarımızın eğitimlerini aksatmamak ve vatandaşlarımızın yemek ihtiyacını karşılamak için kendi ekiplerimiz ile hizmet vermeye devam edeceğiz.

Bu alanın kurulmasında emeği geçen Bakırköy Belediyesi'ne ve tüm gönüllülere teşekkür ediyoruz.

Dayanışma ile bu zor günleri hep birlikte aşacak, ilçemizi el birliğiyle yeniden ayağa kaldıracağız." İfadelerine yer verdi.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket : samandağ belediyesi bakırköy belediyesi samandağ hatay refik eryılmaz
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol