MENÜ

HATAYSPOR TARAFTARINDAN BEŞİKTAŞ CAMİASINA TEŞEKKÜR

Yayınlanma Tarihi : 15.05.2024 20:03 Bu haber 188 defa okundu

Hatayspor Taraftarlar Dernek Başkanı Sadullah Ergin ve yönetim kurulu üyeleri 18 Mayıs 2024 Cumartesi günü oynananacak Beşiktaş Hatayspor karşılaşması öncesinde BJK Yönetimi, Çarşı Grubu ve Beşiktaş Camiasına bir teşekkür mesajı yayınladı.

Paylaş Paylaş Paylaş
HATAYSPOR TARAFTARINDAN BEŞİKTAŞ CAMİASINA TEŞEKKÜR

Sadullah Ergin Hatayspor Taraftarlar Derneği adına yaptığı açıklamada; “Hatayspor Taraftarlar Derneği olarak kurulduğumuz 1999 yılından bugüne 25 yıldır sporu sevgi, dostluk ve kardeşlik olarak görmekteyiz.HATAYSPOR TARAFTARINDAN BEŞİKTAŞ CAMİASINA TEŞEKKÜR

18 Mayıs 2024 Cumartesi günü Türk futbol tarihinin değerlerinden Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Hatayspor olarak İstanbul'da maç yapacak olmanın gururu ve heyecanı içindeyiz.

6 Şubat depreminde Hatay’lıların ve tüm depremzedelerin yanında olan, maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen başta BJK Yönetimi, Çarşı Grubu ve büyük Beşiktaş Camiasına bir kez daha teşekkür eder, daima şükran borçlu olduğumuzu spor kamuoyuna duyuruyoruz.

Beşiktaş - Atakaş Hatayspor maçının dostluk ve centilmenlik içinde geçeceğine inanıyoruz. Depremin acısını hâlâ yaşayan Hatayspor’lu taraftarların stadyumda en iyi şekilde ağırlanacağını biliyoruz.

Bu düşüncelerle Beşiktaş takımına ve tüm taraftarlarına sevgi ve saygılar sunarız. Ziraat Türkiye Kupası maçında Beşiktaş'a gönülden başarılar dileriz.” Dedi.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol