MENÜ

Hatay Gönül Sofrası, Her Gün 100 Kişiye Askıda Yemek İkramı Kampanyası Başlattı

Yayınlanma Tarihi : 08.07.2024 20:50 Bu haber 298 defa okundu

Gazeteci Sadullah Ergin’in girişimleri ile sosyal sorumluluk projesi kapsamında 3 Temmuz tarihinde faaliyete başlayan Hatay Gönül Sofrası, kısa sürede büyük ilgi gördü.

Paylaş Paylaş Paylaş
Hatay Gönül Sofrası, Her Gün 100 Kişiye Askıda Yemek İkramı Kampanyası Başlattı

Ergin Medya Yönetim Kurulu Başkanı ve Hatay Gönül Sofrası Koordinatörü Sadullah Ergin, konu ile ilgili şu açıklamada bulundu: "Hatay Gönül Sofrasına gelen dost ve müşterilerin çok beğendiği yemekleri presli tabldot ile ihtiyaç sahibi insanların evine ulaştırmayı planladık.Hatay Gönül Sofrası, Her Gün 100 Kişiye Askıda Yemek İkramı Kampanyası Başlattı

Köy ve Mahalle muhtarları vasıtasıyla, ayrıca konteynır kent sorumluları ile bağlantı kurarak her gün bir mahalle veya konteynır kentte bulunan 100 kişiye lezzetli ve kaliteli üç çeşit yemeği ulaştırmayı hedefliyoruz.

Her yemek fiyatımız bilindiği gibi, ilimizin plaka kodu olan 31 TL. Üç çeşit yemeğin ücretine özel ambalajlı paketleme ve dağıtım elemanı masrafını ilave ettiğimizde bu rakam sadece 100 TL olmaktadır.

GÖNÜLLERE DOKUNMAYA VAR MIYIZ!

Önce yüce Allah'a sonrada siz hayırsever insanlara güvenerek bu kampanyayı başlattık. İhtiyaç sahiplerine dağıtılacak bu yemekler için köy ve mahalle muhtarlarının bizimle bağlantı kurmasını rica ederiz.

Sizlerden gelecek maddi ve manevî destek doğrultusuna her gün 100 kişilik yemek, hak sahiplerine dağıtılmak üzere sıradaki muhtara teslim edilecek ve onun vasıtasıyla ihtiyaç sahibi insanımıza dağıtılacak.

Askıda yemek kampanyasına katılacak hayırseverler için irtibat numaramız : 0542 236 16 68

Not: Üçlü yemek tabldot bedeli 100 TL. Askıda yemek kampanyası, en az 5 tabldot yemeği kapsamaktadır.”

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol