MENÜ

HATAY BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR’DAN KRİTİK GALİBİYET

Yayınlanma Tarihi : 11.12.2022 21:34 Bu haber 281 defa okundu

AXA Sigorta Efeler Ligi Metin Görgün Sezonu’nun 12. Haftasında Hatay Büyükşehir Belediyespor ile Bursa Büyükşehir Belediyespor karşı karşıya geldi.

Paylaş Paylaş Paylaş
HATAY BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR’DAN KRİTİK GALİBİYET

Baştan sona büyük çekişmeye sahne olan mücadelede gülen taraf 3-2’lik skorla ev sahibi Hatay Büyükşehir Belediyespor oldu.HATAY BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR’DAN KRİTİK GALİBİYET

Maça konuk Bursa temsilcisi iyi başladı. İlk sette oyuna ağırlığını koyan Bursa Büyükşehir Belediyespor seti 25-21 kazandı ve setlerde 1-0 öne geçti. İkinci sette oyunun hakimi Hatay Büyükşehir Belediyespor oldu. Bartozs ve Burhan ile file önünde skor üreten mavi-beyazlılar ikinci seti 25-16 kazandı maça denge geldi. 1-1.

Mücadelenin üçüncü seti, konuk Bursa temsilcisinin 25-13 üstünlüğü ile tamamlandı.  Dördüncü sette roller yine değişti ve Hatay temsilcisi yine üstünlüğü ele aldı. Fatih Eren ve Furkan ile maça tutunan Hatay temsilcisi seti 25-19 kazandı ve maç tie-break setine gitti.

Maçın final setinde üstünlük sürekli el değiştirdi. Son sette hata yapmayan Hatay Büyükşehir Belediyespor seti 15-11, maçı da 3-2 kazanarak haftayı galibiyetle tamamladı. 

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol