MENÜ

Erbaşlar Karot Modern Ekipmanları, Ehil Ustalarıyla Hizmete Devam

Yayınlanma Tarihi : 07.10.2022 00:00 Bu haber 537 defa okundu

ERBAŞLAR KAROT MODERN EKİPMANLARI VE EHİL USTALARI İLE HİZMETE VERMEYE DEVAM EDİYOR  

Paylaş Paylaş Paylaş
Erbaşlar Karot Modern Ekipmanları, Ehil Ustalarıyla Hizmete Devam

Ankara ili başta olmak üzere, İç Anadolu bölgesinde hizmet veren Erbaşlar Karot işletmesi sahibi İsa Erbaş ve ekibi modern ekipmanları ve işinin uzmanı ekibi ve işini gerçekten iyi yapan ustalarla Ø 10 ve Ø 500 mm arasındaki her çaptaki deliği sıfır vibrasyon ile betonunuza zarar vermeden delebilmektedir.

Erbaşlar Karot Delme işlemi, demir donatılı ve demir donatısız tüm zeminlere ayrıca 0 ile 90 derece arasındaki tüm açılarda uygulanabilir. Sessiz, darbesiz, pislik bırakmadan dikey, yatay istediğiniz açı ve derinlikte çatıda yerde perdede en uca dahi, en uygun ve kalite bir sistemdir. Beton Delme uygulamalarında uçların çapından daha büyük delik açılması istenildiğinde öncelikli olarak işin çizimi gerçekleştirir. Karot makinesi sayesinde çizilen alanların üzerinde birbirini kesen deliklerin açılması sağlanır. Bu şekilde betonun kesilmesi sağlanarak geniş çaplardaki deliklerin açılması da sağlanır.

Erbaşlar Karot işlerinde; Ankara'da Keçiören, Yenimahalle, Mamak, Pursaklar, Çayyolu, Bağlıca, Türkkonut, Yaşamkent, Elvankent, Gölbaşı, Batıkent, Ostim, Sincan ve Ankara'nın hemen her bölgesine Beton delme, beton kesme, beton kırma hizmeti vermektedir.  

  KAROT İLE BETON DELME  

Erbaşlar Karot Modern Karot makinaları ve işini gerçekten iyi yapan ustalarla ile İsa Erbaş ve ekibi beton kesme işlemi, betonu silindir şeklinde delerek, silindir içerisinde kalan ve havuca benzeyen betonu çıkartmayı başarmaktır. Karot ile silindir şeklinde betonun delinmesi, beraberinde beton binalarda ihtiyaç duyulan beton delme ve beton kesme gibi işlerinde yapılmasına olanak sağlamaktır.

Erbaşlar Karot işlerinde Karot Delme makineleri yatay ve dikey konumlarda kullanılacak biçimde geliştirilmiş olup, her türlü ihtiyaca cevap verebilmektedir. Asansör ve merdiven boşluğu açılımlarında, zemin beton çatlaklarını önlemek için derz kesimlerinde, kapı, pencere, kanal, istinat duvarlarının kesim ve açılımları gibi işlemlerde kullanılır.

Erbaşlar Karot işlerinde Betonarme yapılarda tesisatın mevcut perde ve döşemeden geçmesi gerektiği durumlarda "Karot ile Delme" yönteminin uygulanması en kolay ve pratik yöntemler kullanıyor. Betonarme yapılarda atılması gereken kütleye lokal müdahale yapılması gerektiği zaman sıkça kullanılan yöntemlerden biridir. Erbaşlar Karot işlerinde 380w elektriğin bulunmadığı yerlerde hidrolik beton kesme makinasının yaptığı işlemi modern karot makinası ile yapabilmekte.

Her türlü işlem ihtiyacınızda Erbaşlar Karot işletmesi sahibi İsa Erbaş'a 0544 915 31 26 ve isaerbas69@gmail.com iletişim adreslerinden ulaşabilirsiniz

 

(Haber: Feyza ÖZEN - Ankara İl Temsilcisi)

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol