MENÜ

Doğru: “Antakya’ya Tek Çare, Ahlaklı Belediyeciliğin Tek Adresi Yeniden Refah’tır”

Yayınlanma Tarihi : 28.02.2024 00:13 Bu haber 517 defa okundu

Yeniden Refah Partisi Antakya Belediye Başkan Adayı Şaban Doğru, Antakya’nın yeniden ayağa kalkması için tek çarenin ahlaklı belediyecilik anlayışı ile Milli Görüş ile Yeniden Refah Partisi olduğuna bu yüzden vatandaşların büyük bir teveccüh ile Yeniden Refah çatısı altında toparlanmaya başladığını belirtti.

Paylaş Paylaş Paylaş
Doğru: “Antakya’ya Tek Çare, Ahlaklı Belediyeciliğin Tek Adresi Yeniden Refah’tır”

Yeniden Refah Partisi Antakya Belediye Başkan Adayı Şaban Doğru, Hatay il Başkanı Galip Altınöz, Antakya İlçe Başkanı Mehmet Tanrıcı, HBB Başkan adayı Dr. Nuri Parlak ve Belediye meclis üyesi adayları ile birlikte Yeşilova, Suvatlı, Saçaklı Mahallelerini ziyaret ederek vatandaşlarla istişarelerde bulundu. Doğru: “Antakya’ya Tek Çare, Ahlaklı Belediyeciliğin Tek Adresi Yeniden Refah’tır”

Tüm mahallelerde coşkuyla karşılanan Doğru, Antakya’yı ahlaklı bir belediyecilik anlayışı ile yöneteceklerini, kenti ayağa kaldırırken, belediyeyi de birçok israftan ve yükten kurtaracaklarını ifade etti.Doğru: “Antakya’ya Tek Çare, Ahlaklı Belediyeciliğin Tek Adresi Yeniden Refah’tır”

BİZİM İÇİN MAKAMLAR VE RAKAMLAR DEĞİL ANTAKYA ÖNEMLİDoğru: “Antakya’ya Tek Çare, Ahlaklı Belediyeciliğin Tek Adresi Yeniden Refah’tır”

31 Mart Seçimlerinin Antakya için milat olacağını kaydeden Doğru; “Bu belediye seçimleri daha öncekilerden farklı bir belediye seçimidir. Çünkü bu seçimde Yeniden Refah Partisi çok ciddi olarak ortaya çıkmaktadır. Artık ‘ehveni şerlere’ mahkum değiliz. Ölümü görüp hastalığa razı olmak mecburiyetinde değiliz. Artık hayrın kendisini, doğrunun kendisini, Milli Görüşü, Yeniden Refah’ı seçeceğiz ve Antakya yönetimini Milli Görüş belediyecliği ile ahlaklı bir şekilde yöneteceğiz inşallah. 6 Şubat depremlerinde yerle bir olan şehrimiz, bu seçimlerde bir yol ayrımının eşiğindedir. Önümüzdeki seçim, Antakya’mızın yerel yönetimler alanında hangi yolda yürüyeceğini tercih edeceği son derece önemli bir seçim olacak. Ahlakın, maneviyatın, hakikatin, doğrunun, adaletin hakim olduğu anlayış ile Yeniden Refah tek çaredir. Millete hizmeti ibadet olarak yapan anlayış tek çaredir. Halka hizmet, Hakk’a hizmettir anlayışıyla hareket eden kadrolar tek çaredir. Makamlar ve rakamlar için değil Allah rızası için siyaset yapan kadrolar tek çaredir, milli görüş tek çaredir, Yeniden Refah tek çaredir. Siyaseti ticaret olarak gören, çıkar odaklı siyaset anlayışlarının milletimize unutturduğu milli görüş belediyeciliğine, ahlaklı belediyeciliğe dönme vakti gelmiştir, bizde bu duygularla 94 ruhu ile bu kutlu yola revan olduk, halka başkan olmaya değil, hizmetkar olmaya talip olduk” ifadelerini kullandı.Doğru: “Antakya’ya Tek Çare, Ahlaklı Belediyeciliğin Tek Adresi Yeniden Refah’tır”

Tüm vatandaşlardan 31 Mart yerel seçimlerinde destek sözü isteyen Doğru, Antakya’ya hizmet için aralıksız çalışmalarının devam edeceğini ve vatandaşın da bu hizmete susadığına dikkat çekti.Doğru: “Antakya’ya Tek Çare, Ahlaklı Belediyeciliğin Tek Adresi Yeniden Refah’tır”Doğru: “Antakya’ya Tek Çare, Ahlaklı Belediyeciliğin Tek Adresi Yeniden Refah’tır”Doğru: “Antakya’ya Tek Çare, Ahlaklı Belediyeciliğin Tek Adresi Yeniden Refah’tır”Doğru: “Antakya’ya Tek Çare, Ahlaklı Belediyeciliğin Tek Adresi Yeniden Refah’tır”Doğru: “Antakya’ya Tek Çare, Ahlaklı Belediyeciliğin Tek Adresi Yeniden Refah’tır”

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol