MENÜ

Cengiz Yıldız “Hatay’ın 6. Teşvik Bölgesi Seviyesine Getirilmesi Gerekiyor”

Yayınlanma Tarihi : 01.04.2023 11:38 Bu haber 464 defa okundu

14 Mayıs 2023 tarihinde gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimlerinde AK Parti’den aday adaylığını açıklayan Cengiz Yıldız Deprem sonrası Hatay’da ekonominin canlandırılması konusunda yaptığı açıklamada, 4. Derece teşvik bölgesinde olan ilimizin 6. Derece Teşvik bölgesi seviyesine getirilmesinin gerekliliğine dikkat çekti.

Paylaş Paylaş Paylaş
Cengiz Yıldız “Hatay’ın 6. Teşvik Bölgesi Seviyesine Getirilmesi Gerekiyor”

Hatay’da bu güne kadar üstlendiği her hizmeti hakkıyla gerçekleştirmiş olan Cengiz Yıldız Partiler üstü bir refleks sergileyerek afet sonrası Hatay’ın tekrar ayağa kalkması için birlik ve beraberlik çağrısı yaparak, hangi partiden, hangi siyasi görüşten olursa olsun içinde Hatay sevgisi olan her bireyin elini taşın altına koymasının gerekliliğine vurgu yaptı.

“VAKİT GÜÇ BİRLİĞİ VAKTİDİR”

Cengiz Yıldız Hatay’da ekonominin canlandırılması konusunda yaptığı açıklamada; “Öncelikle Hatay ilimize başta Antakya ilçesi olmak üzere çok büyük geçmiş olsun. 

Her daim ifade ettiğim gibi ilimizde teşvik ve desteklerin mutlaka ve mutlaka arttırılması, özellikle yaşadığımız afet sonrası ilimizin 4. teşvik bölgesinden 6. teşvik bölgesi seviyesine getirilmesi, cazibe alanı haline dönüştürülmesi için üretim sektörünün tüm aktörlerine faizsiz uzun vadeli kredilerin verilmesi makine ve techizatlarla donatılmaları, donanımlı nitelikli ustaların, kalifiye elemanların burada tutulması için bunları devlet tarafından ayrıca sağlanacak ek katkılar ile desteklemek olmazsa olmazdır. Vakit güç birliği vaktidir, Hep beraber, birlikte güç birliği yaparak, Hatay için kişi, kurum ayrımı yapmaksızın tüm siyasiler, kanaat önderleri ve Sivil toplum Kuruluşları olarak toplumun tüm dinamikleri var gücümüz ile bunun mücadelesini vereceğiz ve Antakya’mızı Hatay’ımızı hak ettiği yere getireceğiz inşallah” dedi.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket : cengiz yıldız hatay ak parti hatay'a teşvik
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol