MENÜ

Cengiz Yıldız Ak Parti'den A. Adaylığını Açıkladı

Yayınlanma Tarihi : 22.03.2023 13:16 Bu haber 1168 defa okundu

Hatay’a Yakışır Liyakatlı Adaylar İstiyoruz Demiştik… Cengiz Yıldız Ak Partiden Aday Adaylığını açıkladı…

Paylaş Paylaş Paylaş
Cengiz Yıldız Ak Parti'den A. Adaylığını Açıkladı

HATAY’IN GELECEĞİ İÇİN ÖNEMLİ BİR İSİM MİLLETVEKİLLİĞİ İÇİN HAZIRLANIYORCengiz Yıldız Ak Parti'den A. Adaylığını Açıkladı

14 Mayıs 2023 tarihinde gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimlerinde AK Parti’den aday adaylığını açıklayan Hatay sevdalısı, Hatay’da üstlendiği her hizmeti hakkıyla gerçekleştirmiş bir isim ön plana çıkıyor Partiler üstü bir duruşa sahip tüm görüşlere saygılı asla ötekileştirici bir dil kullanmayan ve söz konusu İnsan olunca tüm nefsi beklentileri, Partiler üstü bir refleksle duruş sergileyebilen, karakterli bu kişi Cengiz YILDIZ…Cengiz Yıldız Ak Parti'den A. Adaylığını Açıkladı

 

Cengiz Yıldız, ömrünü Merkez Antakya'da geçiren aslen Altınözü’lü olan fakat doğumundan hemen sonra Antakya’da yaşamını idame ettiren, çocukluk, gençlik yıllarını Antakya’da geçiren ve bildiğimiz tanıdığımız, görebildiğimiz kadarıyla Hatay'ın 15 ilçesine 600'e yakın mahallesine, milyonlarca insanına dokunabilecek, onlarla sohbet edebilecek bir kişiliğe sahip. Bu kişilik özellikleri Cengiz Yıldız’a şimdiye kadar bulunmuş olduğu partide il yönetim kurulu üyesi, Büyükşehir belediyesi meclis üyeliği, komisyon başkanlıkları, sivil toplum kuruluşlarında yapmış olduğu mesleki faaliyetler, her daim insan odaklı bir duruş sergilemesi, memleketin itibarlı saygın Öncü insanlarından olmasını sağlamıştır.

Cengiz Yıldız meslek olarak Bağımsız Denetçi ve Mali müşavir olarak faaliyetlerini kendi ofisinde yürütmekte, Bu işlerinin yanı sıra adalete yardımcı olan vergi ve Mali uyuşmazlık konularında bilirkişilik yaparak devletine ve milletine hizmet etmekte.

Aynı zamanda, gazeteci ve yazar kimliğine sahip olan Yıldız, Gazeteciler cemiyetinde memleketin sesi soluğu olan gazetecilerin hakkının, hukukunun korunmasında yönetim kurulu üyesi ve başkan yardımcısı olarak her daim katkı sağlamıştır. Bizlerde Hatay Yıldız Gazetesi yayın ailesi adına kendisine bu konuda teşekkür ediyoruz.

Cengiz Yıldız siyasi yaşamında gösterdiği başarılı çalışmalar ile Önceki dönem Ak partiden 140 aday adayı arasından listeye girmiş bilgisi, hitabı, halkın içinden gelmiş biri olarak ve halkı bilgilendirmesi ile dikkatleri üzerine çekmişti. 

Yakın zamanda, 14 Mayıs 2023 seçiminde AK Parti Milletvekili Aday Adayı olduğunu öğrendik. Samimiyetle şunu ifade edebiliriz ki; Cengiz Yıldız, partiler üstü bir duruşa sahip tüm görüşlere saygılı asla ötekileştirici bir dil kullanmayan ve söz konusu İnsan olunca tüm nefsi beklentileri, Partiler üstü bir refleksle duruş sergileyebilen, karakterli bir insandır. 

Alevisi ile Sünnisiyle, Arabı, Türkü ile Kürdü ile herkesi kucaklayabilecek ve hizmet yapabilecek bir bakış açısı vardır. Bizler sorumlu bir gazeteci olarak Cengiz Yıldız’a çıktığı bu yolda muvafakkiyetler diliyoruz. Her zaman vurgu yaparak belirttiğimiz Liyakatli yöneticiler talebimize dolu dolu karşılık veren Cengiz Yıldız’ın Hatay milletvekili Seçilmesi halinde Antakya'nın ve Hatay'ın 15 ilçemizin hakkını hukukunu fazlasıyla sahiplenebileceğine olan inancımızı buradan ifade etmek istiyoruz. 

Milletvekili A. Adayı Cengiz Yıldız'da Antakya da depremi yaşayan, en yakınlarını kaybeden, acıyı yaşayan bir memleket evladıdır. Hatay'ın Antakya'nın felaketi yaşayan tüm ilçelerin, insanımızın hızla kendine gelebilmesi, bu donanımda, samimiyette olan siyaseti içtenlikle yapan insanların Türkiye Büyük Millet Meclisine gönderilmesi ile mümkün olabileceğine inanıyoruz. 

Bu tarz gönüllerde karşılık bulan insanların, her yönden donanımlı, liyakat sahibi ve gönüllerde taht kurmuş isimlerin tercih edilmesi en büyük beklentimizdir. 28. dönem AK Parti Milletvekili Aday Adayı Cengiz YILDIZ ve onun çizgisinde olan tüm siyasetçilerimize başarılar diliyor ve yürekten destekliyoruz.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket : cengiz yıldız ak parti hatay seçim seçim2023 hataymilletvekili milletvekili adayı recep tayyip erdoğan
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol