MENÜ

BÜYÜK GÖRÜŞME BUGÜN… 18 YIL SONRA İLK BULUŞMA!

Yayınlanma Tarihi : 11.06.2024 00:24 Bu haber 373 defa okundu

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile CHP Genel Başkanı Özgür Özel iktidar ve ana muhalefet partisi liderleri düzeyinde 18 yıl sonra ilk defa CHP genel merkezinde buluşuyor. 

Paylaş Paylaş Paylaş
BÜYÜK GÖRÜŞME BUGÜN… 18 YIL SONRA İLK BULUŞMA!

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel’in iade-i ziyaret görüşmesi bugün saat 16.00’de CHP Genel Merkezi’nde gerçekleşecek. 18 yıl sonra yapılacak görüşme ile ilgili detayları Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun paylaştı.

Ak Parti lideri ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel’in ilk görüşmeleri 2 Mayıs'ta gerçekleşmişti.

Erdoğan, Özel'i AKP Genel Merkezi'nde ağırlamıştı. Gerçekleşen görüşmede ise iki lidere CHP İstanbul Milletvekili ve TBMM Dışişleri Komisyonu Üyesi Namık Tan ve AK Parti Genel Başkanvekili Mustafa Elitaş eşlik etmişti.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Erdoğan ile Özel görüşmesine ilişkin bilgilendirme yaptı. Altun’un açıklamasına göre Recep Tayyip Erdoğan ile Özgür Özel bugün saat 16.00’da Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezi’nde bir araya gelecek.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol