MENÜ

ZAFER PARTİ’Lİ ÖZBEK’TEN AÇIK ÇAĞRI

Yayınlanma Tarihi : 02.02.2023 22:20 Bu haber 478 defa okundu

Zafer Partisi Kadın, Çocuk ve Aile Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sevda Özbek tüm kamuoyuna açık bir çağrıda bulunarak Türkiye’deki kadınlara seslendi. Ülkenin son günlerde içerisine girdiği süreçte yaşanan sorunların her konuda kadını direkt olarak etkilediğinin altını önemle çizen Özbek, tüm kadınları birlik olmaya ve birlikte güçlü bir şekilde mücadele etmeye davet etti. 

Paylaş Paylaş Paylaş
ZAFER PARTİ’Lİ ÖZBEK’TEN AÇIK ÇAĞRI

Zafer Partisi Genel Başkan Yardımcısı Sevda Özbek yaptığı açıklamalarda, mutfaktaki yangınında, kadın cinayetlerininde, kadının ötekileştirilmesininde, sığınmacı sorunununda, günlük hayatında bütün sıkıntıları yaşayan tüm kadınları çözüm olarak, kendisi ile birlikte Zafer Partisi çatısı altında buluşmaya, ülkenin geleceği için siyaset yapmaya davet etti.ZAFER PARTİ’Lİ ÖZBEK’TEN AÇIK ÇAĞRI

Yaşanan bu sıkıntılı sürecin özellikle Türk aile yapısında, kadınları, çocukları ve doğal olarak aileyi direkt olarak etki ettiğini belirten Özbek, özellikle ailenin temeli olan kadınlara yönelik yaptığı açıklamalarda; “Sevgili Kadınlar, Yaşadığınız sıkıntıları biliyoruz, öfkenizi anlıyoruz. Kadın cinayetlerine, adaletsiz ücrete, ötekileştirilmeye, toplum içinde size rol biçilmesine ve bugün aşınızı, işinizi paylaşanların yarın nasıl yaşayacağınıza karar verecek olmalarına ve daha nice şeylere kızgın olduğunuzu biliyoruz.

13 milyon sığınmacıya,  ülkemizin fonlanmasına rağmen cebimizden harcanan 144,8 milyar dolar yüzünden üreten bir ülke olmaktan çıkıp sadece tüketen bir ülke haline gelmemiz sebebiyle zorluklar yaşadığınızı da biliyoruz.   Mutfaktaki yangının farkındayız.

Biz şunu da biliyoruz ki siz bu ülkeye bu bayrağa kırgın değilsiniz. Öfkeniz vatana değil. Siz bu vatanın bağrından yetişen nice kahramanların annelerisiniz. Sizler kahraman Türk kadınısınız.

Sevgili Kadınlar, Birlik olalım. Çünkü dağılırsak yok olacağız. Gelin ülkemizin Pakistanlaşmasına izin vermeyelim. Gelin oylarımıza sandıklarımıza, vatanımızın geleceğine el ele omuz omuza sahip çıkalım. 

13 milyon sığınmacıyı gönderecek tek parti olan Zafer Partisi ile mutfaktaki yangına dur diyelim ve Türkiye’yi Türk’lere geri verelim. 

Mustafa Kemal Atatürk’ün bize verdiği haklara sahip çıkalım. Yoksa özgürlüğümüzü de kaybedeceğiz. Bu cennet vatan bizim. Gelin Zafer Partisi çatısı altında yaşanılabilir, üreten bir Türkiye’yi hep birlikte inşaa edelim. Gelin hep birlikte ülkemize Ümit olalım." ifadelerini kullandı.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket : zafer partisi ümit özdağ sevda özbek hatay
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol