MENÜ

Yenilik Partisi Milletvekili Adayları Tanıtıldı

Yayınlanma Tarihi : 25.04.2023 18:21 Bu haber 300 defa okundu

Yenilik Partisi Milletvekili Adayları il il tanıtıldı.

Paylaş Paylaş Paylaş
Yenilik Partisi Milletvekili Adayları Tanıtıldı

14 Mayıs seçimlerinde Yenilik Partisi’nde seçime girecek milletvekili adaylarının tanıtımı Ankara’da Anıtpark’ta yapıldı.Yenilik Partisi Milletvekili Adayları Tanıtıldı

Türkiye’ye A’dan Z’ye Yenilik sloganıyla yola çıkan ve kısa süre içerinde Türkiye’nin genelinde teşkilatlarını kurarak seçimlere girmeye hak kazanan Yenilik Partisi’nde milletvekili adaylarının tanıtımı gerçekleştirildi.Yenilik Partisi Milletvekili Adayları Tanıtıldı

YENİLİK PARTİSİ MİLLETVEKİLİ ADAYLARI ANT İÇİP SÖZ VERDİ

Anıtkabir'de Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün huzuruna çıkılmasının ardından Anıtpark’ta yapılan tanıtım programında konuşan Yenilik Partisi Genel Başkanı Öztürk Yılmaz, “Yenilik Partisi olarak bizim öncelikli amacımız güçlü bir şekilde Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne girebilmektir. Öncelikle de seçim barajını aşmamız gerekiyor. Seçim barajını aşabilmek için de çalışmak lazım. Ben de çalışmayan insanı hiç sevmem ve çalışma yapmayan insan benim yanımda yer alamaz. Ben çalışmayan bir insanla asla yol yürümem.” diyerek milletvekili adayları ile Anıtpark’ta “Şerefiniz ve namusunuz üzerine bana çalışmak üzere söz verin.” dedi.

ÖZTÜRK YILMAZ MİLLETVEKİLİ ADAYLARI İÇİN YOL HARİTASINI AÇIKLADI

Sözlerine milletvekili adaylarının uygulaması gereken yol haritasını açıklayarak devam eden Yenilik Partisi Genel Başkanı Öztürk Yılmaz, “Sabah kalkıp hayvan pazarlarını, esnafları ziyaret edeceksiniz. İlçenize ve ilinize servis araçlarıyla gelen vatandaşları sizler karşılayacaksınız ve Yenilik Partisi’ni vatandaşlarımıza tanıtacaksınız. Akşam ev ziyaretleri yapacaksınız ve vatandaşlarımızın dertlerini dinleyeceksiniz. Aileleri evlerinde ziyaret edip toplantılar yapacak ve seçimi kazanmak için çalışacaksınız. Milletin doğumunda, düğününde ve cenazesinde ilk sırada siz olacaksınız. Vatandaşın ilk kapısını siz çalacaksınız ve acı varsa acıyı, sevinç varsa sevinci paylaşacaksınız. İnsanların kutsallarına karşı saygılı olacak ve asla insanlara inancından dolayı soru sormayacaksınız. Sen Kürt müsün, Türk müsün, Alevi misin, Sünni misin sorusunu sormayacaksınız. Siyasetçi asla bu soruları sormaz.” İfadelerini kullandı.

YARINDAN İTİBAREN YOLA ÇIKIP ÇALIŞMAYA BAŞLAYACAKSINIZ

“Biz aslında yokluk ve yoksulluk içinde olanlar gerçek mana da gücü olmayanların partisiyiz.” diyen Yılmaz, “Lüks ve şatavattan uzak duracaksınız. Araçlarınızı giydirip yarından itibaren yola çıkıp çalışmaya başlayacaksınız.” Şeklinde konuştu.

Yılmaz’ın açıklamasının ardından Yenilik Partisi adına 74 seçim bölgesinde seçime girecek milletvekili adayları il il sahneye çağırılarak tanıtıldı. 

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket : yenilik partisi öztürk yılmaz seçim2023
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol