MENÜ

İş İnsanı Gerkes’ten Fatma Görgen Selimoğlu’na Tebrik

Yayınlanma Tarihi : 28.01.2023 00:43 Bu haber 244 defa okundu

FATMA GÖRGEN SELİMOĞLU ÇEVRE BAKANI MÜŞAVİRİ OLMUŞTUR   

Paylaş Paylaş Paylaş
İş İnsanı Gerkes’ten Fatma Görgen Selimoğlu’na Tebrik

Hatay Dörtyol ilçesinde Yeşilköy Belediye başkanlığı döneminde iki dönem belediye başkanlığı yapan Fatma Görgen Selimoğlu Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakan Müşavirliği görevine getirildi.

Harita Mühendisi ve Şehir Plancısı Fatma Görgen Selimoğlu’nun başarılı bir belediyecilik ile Dörtyol bölgesinde Yeşilköy’de yaptığı hizmetlerin unutulmadığını belirten bölgenin sevilen iş insanı ve kanaat önderlerinden Şeyhdavut Gerkes Selimoğlu’na yeni görevinde başarılar dileyerek bir tebrik mesajı yayımladı.

İş insanı Şeyhdavut Gerkes yayınladığı mesajında; “Bölgemizde iki dönem Belediye başkanlığı görevini başarıyla ifa eden, başarılı hizmetleri ile hafızlarda yer edinen, Fatma Hanım Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığında göreve başlamıştır. Fatma Görgen Selimoğlu Bakan Müşavirliği görevine getirildi. Fatma Görgen Selimoğlu'nun Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’un tensipleriyle Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakan Müşaviri (Danışman) olarak hizmet verecek. Harita Mühendisi ve Şehir Plancısı Fatma Görgen Selimoğlu’na üstlenmiş olduğu görevlerde kendisine başarılar diliyorum” Dedi.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol