MENÜ

HBB BELENLİ MUHTARLARI DİNLEDİ

Yayınlanma Tarihi : 27.01.2023 20:23 Bu haber 85 defa okundu

Hatay Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Nihat Tazearslan ve HATSU yöneticileri, Belenli mahalle muhtarları ile bir araya geldi.

Paylaş Paylaş Paylaş
HBB BELENLİ MUHTARLARI DİNLEDİ

HBB Genel Sekreteri Tazearslan, 2023 yılında Belen ve il genelinde yapılacak olan hizmetler hakkında muhtarlara bilgiler verdi.TAZEARSLAN: ASFALT, KÖPRÜ VE DURAK ÇALIŞMALARIMIZ OLACAKMuhtarların taleplerini dinleyen Tazearslan, “Başkanımız Lütfü Savaş ile birlikte asfalt stratejimizi belirledik. Muhtarlar ile yaptığımız görüşmelerde yol konusunda ilçelerin talepkâr olduğunu gördük. Bu sene ağırlıklı olarak yol, köprü ve durak çalışmalarımız olacak. 400 adet durak çalışmamız olacak. 400 durak bedeli yaklaşık 20 milyon lira civarında ve maliyetler sürekli artış içerisinde. Altyapıyı tamamladığımız noktalarda asfalt çalışmalarına ağırlık vereceğiz” dedi.

POLAT: GELECEĞE DAYALI HİZMETLER YAPTIKİl genelinde HATSU tarafından önemli yatırımlar yapıldığına dikkat çeken HATSU Genel Müdürü Polat, “Belen’e 156 kilometre içme suyu şebekesi, 123 kilometre kanalizasyon hattı ve 5 adet içme suyu deposu yaptık. Belen için toplamda 1 milyar liraya yakın yatırım yaptık. Altyapıya yapılan yatırımlar sonrasında asfalt çalışmaları başlayacak” diyerek yapılan hizmetlerin geleceğe dayalı ve sorunları ortadan kaldıracak cinsten olduğunu belirtti.

Mahallelerine yapılan her hizmet için HBB Başkanı Lütfü Savaş ve ekibine teşekkür eden muhtarlar, yapılan toplantının verimli ve faydalı olduğunu belirtti.Belen ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nde yapılan toplantıya HBB Genel Sekreteri Nihat Tazearslan, HATSU Genel Müdürü M. İkbal Polat, HBB ve HATSU daire başkanları ve şube müdürleri ile Belenli mahalle muhtarları katıldı.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket : hatay büyükşehir hatsu belen muhtar
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol