MENÜ

Atatürk’çü Bir Siyasal Duruşa Özlemle Genel Başkanımıza İnandık

Yayınlanma Tarihi : 08.04.2023 02:37 Bu haber 268 defa okundu

Son zamanlarda sosyal medya üzerinden ortaya atılan gerçek dışı iddialara, Memleket Partisinin İl ve İlçe Başkanlarından tepki geldi. Genel Başkan Muharrem İnce için “Atatürkçü duruşu ve omurgalı siyaset anlayışına inandık” ifadesi kullanıldı.

Paylaş Paylaş Paylaş
Atatürk’çü Bir Siyasal Duruşa Özlemle Genel Başkanımıza İnandık

Toplam 73 il ve 485 ilçe başkanının elektronik imzası ile yapılan kamuoyu açıklamasında şöyle denildi:

KAMUOYUNA DUYURU

“Bizler aşağıda isimleri yazılı 73 il ve 485 ilçe başkanı olarak Memleket Hareketinin ilk kurulduğu günden itibaren Parti Kurucularının ve Genel Başkan Sayın Muharrem İNCE’nin Atatürkçü duruşu ve omurgalı siyaset anlayışına inandık. Çoluk çocuğunuzun rızkından keserek İl ve İlçe binalarımızı kiraladık, mobilyalar aldık, bayrak yaptırdık, broşür bastırdık. Bizlere Genel Merkezimiz tarafından bir tek kuruş dahi gönderilmedi. Sadece Atatürkçü bir siyasal duruşa özlemle Sayın Genel Başkanımıza inandık. Bizlerin alın teri ve emeğiyle partimiz bu günlere geldi. Türk Siyaset tarihinde bu kadar güçlü bir başlangıcın ve siyasal örgütlenmenin başka bir örneği yoktur. 

Ey Cumhuriyetçiler, Ey Atatürkçüler, Ey Yurtseverler, Ey Gençler, Fetöcülerin alışıla gelmiş kumpas taktiklerine ve oyunlarına gelmeyin. Bizler yemin ettik!

Ne sağdan ne soldan Atatürk’ün yolundan yürümeye devam edeceğiz! 

Kamuoyuna saygı ile duyururuz."

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket : memleket partisi muharrem ince
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol