MENÜ

ATA İttifakı Cumhurbaşkanı Yardımcısı Adayı Sevda Özbek Dünya Çorumlular Konfederasyonunu Ziyaret Etti

Yayınlanma Tarihi : 08.04.2023 01:20 Bu haber 492 defa okundu

ATA İttifakı Cumhurbaşkanı Yardımcısı Adayı Sevda Özbek, 14 Mayıs tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde ATA İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Dr. Sinan Oğan ile birlikte Cumhurbaşkanı yardımcı adayı olarak saha çalışmaları kapsamında Dünya Çorumlular Konfederasyonunu ziyaret etti.

Paylaş Paylaş Paylaş
ATA İttifakı Cumhurbaşkanı Yardımcısı Adayı Sevda Özbek Dünya Çorumlular Konfederasyonunu Ziyaret Etti

Zafer Partisi’nin Kurucular Kurulu’nda ye GİK üyesi olan Kadın, Çocuk ve Aile Politikalarından sorumlu Genel Başkan Yardımcısı olarak görev yapan ATA İttifakı Cumhurbaşkanı Yardımcısı Adayı Sevda Özbek yapmış olduğu ziyarete; Türkiye İttifak Partisi Genel Başkan Yardımcısı Özgür Solak, Türkiye İttifak Partisi İstanbul İl Başkanı  Mustafa Remzi Solak ve Türkiye İttifak Partisi Ataşehir İlçe Başkanı Bünyamin Akgöz ile birlikte katıldı. ATA İttifakı Cumhurbaşkanı Yardımcısı Adayı Sevda Özbek Dünya Çorumlular Konfederasyonunu Ziyaret Etti

ATA İttifakı Cumhurbaşkanı Yardımcısı Adayı Sevda Özbek, Dünya Çorumlular Konfederasyonu Genel Başkanı Metin Akkuş ve Genel Başkan Yardımcıları ile verimli bir toplantı gerçekleştirdiklerini ifade etti. ATA İttifakı Cumhurbaşkanı Yardımcısı Adayı Sevda Özbek Dünya Çorumlular Konfederasyonunu Ziyaret Etti

Sevda Özbek, Dünya Çorumlular Konfederasyonuna yapmış oldukları ziyarete ilişkin; Dünya Çorumlular Konfederasyonunun Türkiye ve Yurtdışı yapılanmaları ayrıca STK’ların Türkiye’deki yapılanmaları ve yaşanılan sıkıntılar ve çözümleri hakkındaki görüşmeden dolayı ziyadesiyle memnuniyet duyduklarını ifade etti. 

Özbek “Dünya Çorumlular Konfederasyonu gibi halka hizmet yolunda önemli bir yeri olan sivil toplum kuruluşlarının yaşadığı sıkıntıları tespit ederek, çözümleri hakkında görüş alış verişinde bulunduk, kıymetli Genel başkana ve kurumun yetkililerine misafirperverliklerinden ve ilgilerinden dolayı teşekkür ederim.” Dedi.

Ziyaret sonunda Dünya Çorumlular Konfederasyonu Genel Başkanı Metin Akkuş, ATA İttifakı Cumhurbaşkanı Yardımcısı Adayı Sevda Özbek’e ve ATA İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Dr. Sinan Oğan’a başarılar diledi.

 

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket : sveda özbek ata ittifakı ümit özdağ sinan ogan
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol