MENÜ

YAPAR: “ANTAKYA’MIZI SİZLERLE AYAĞA KALDIRACAĞIZ”

Yayınlanma Tarihi : 24.04.2024 19:56 Bu haber 154 defa okundu

Antakya Belediye Başkanı İbrahim Naci Yapar, belediye personellerinin ile yaptığı motivasyon toplantısında “Antakya’yı sizlerle birlikte ayağa kaldıracağız” dedi. 

Paylaş Paylaş Paylaş
YAPAR: “ANTAKYA’MIZI SİZLERLE AYAĞA KALDIRACAĞIZ”

Başkan Yapar, personellerin moral ve motivasyonlarını yüksek tutmak adına son olarak Temizlik İşleri Müdürlüğü personelleriyle sabah erken saatlerde bir araya gelerek sohbet etti ardından hizmet haritaları ile ilgili istişarelerde bulundu. Sanayi Sitesi içerisinde bulunan Antakya Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ek hizmet binasında gerçekleşen ziyarette Başkan Yapar’a daire müdürleri ve amirler eşlik etti. YAPAR: “ANTAKYA’MIZI SİZLERLE AYAĞA KALDIRACAĞIZ”

BU ŞEHRE KARŞI BÜYÜK BİR SORUMLULUĞUMUZ VARYAPAR: “ANTAKYA’MIZI SİZLERLE AYAĞA KALDIRACAĞIZ”

Başkan Yapar ziyaret esnasında yaptığı konuşmada şu sözlere yer verdi; “Bugüne kadar göstermiş olduğunuz emeklere teşekkür ediyorum. Bundan sonraki süreçte de Antakya için en çok katkı sağlayacak, emek sarf edecek sizlersiniz. Bizler de çalışma şartlarımızı en iyi noktaya getirebilmek için şahsi gayretlerimizi göstereceğiz. Bundan sonraki süreçte de aynı bilinçle aynı özveriyle her birimimiz kendi içerisinde bu şehre hizmet etmek için çalışacağız. Bu şehre karşı bir sorumluluğumuz, bir görevimiz var, inşallah bunu en iyi şekilde yapmaya gayret edeceğiz. Bunda da en büyük pay sahibi olan sizlersiniz. Sizlerin de özverili çalışmalarıyla bu şehre katkı sağlayacağız. Çalışmalarınızda muvaffakiyetler diliyorum“ dedi.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol