MENÜ

HBB’DEN METEOROLOJİK SEFERBERLİK

Yayınlanma Tarihi : 03.05.2024 18:34 Bu haber 162 defa okundu

Hatay Büyükşehir Belediyesi, aşırı yağışların hâkim olduğu il genelinde, yaşanan olumsuzluklara karşı tüm ekipleriyle hızlı ve yerinde müdahalelerde bulundu.

Paylaş Paylaş Paylaş
HBB’DEN METEOROLOJİK SEFERBERLİK

HBB, AŞIRI YAĞIŞLAR İÇİN TEYAKKUZ HALİNDEHBB’DEN METEOROLOJİK SEFERBERLİK

HBB İtfaiye Dairesi Başkanlığı ve Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM); yapılan meteorolojik uyarılar kapsamında Hatay’da su baskını, ulaşımda aksamalar, ağaç devrilmeleri gibi olumsuz durumlara karşı teyakkuza geçtiğini sosyal medya hesaplarından bildirdi.HBB’DEN METEOROLOJİK SEFERBERLİK

Bu kapsamda Dörtyol ilçesi Numune Evler Mahallesi’nde ev ve iş yerlerindeki su baskınını tahliye eden HBB personelleri ayrıca Defne Dursunlu Mahallesi’nde aşırı yağış sonucu araçta mahsur kalan vatandaşları kurtararak güvenli bölgelere tahliyesini gerçekleştirdi.

HBB, HAFTA SONU İÇİN TÜM EKİPLERİYLE HAZIR

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından 4 – 5 Mayıs tarihleri için yapılan uyarılar kapsamında gerekli tedbirleri aldıklarını belirten Büyükşehir yetkilileri, çok sayıda araç, iş makinesi ve personelle vatandaşların can ve mal güvenliğini sağlamak için nöbette olduklarını ifade ettiler. 

Ayrıca yetkililer, vatandaşların oluşabilecek olumsuzlukları 112, ALO 153 ve 185 HATSU hatlarına bildirebileceklerini ve günün 24 saati tüm ihbarlara karşı müdahale etmek için hazır olduklarını vurguladı.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol